Vandretur1
Settings Accessibility FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Syv gode vaner

Eksistensfag

Et teoretisk fag, hvor vi arbejder med personlig udvikling og refleksion, og derigennem får større indsigt i din egen rolle og ansvar for eget liv.

Undervisningen

I "7 gode vaner" fokuserer vi på eksistensspørgsmål gennem teoretisk undervisning. Vi arbejder med personlig udvikling og refleksion, så du kan opnå en klar forståelse af dine prioriteter og lære at leve med integritet og fokus i forhold til dem.

Tilværelsen i vores moderne samfund bliver mere og mere stressende og kan ofte virke udmattende. Mange af os nedprioriterer vores helbred, familie og de ting, der betyder mest. I "7 gode vaner" lærer du, hvordan du kan udvikle en klar fornemmelse af dine højeste prioriteter og leve et mere balanceret og fokuseret liv.

Gennem undervisningen vil vi udforske praktiske metoder og teorier, der kan hjælpe dig med at tage kontrol over dit liv og skabe positive forandringer. Dette fag handler om at finde en balance mellem personlig udvikling og de krav, hverdagen stiller til os.

DSC01775 (1)
Quotes

"Jeg kender ingen mere opløftende viden end dette, at mennesket har den uomtvistelige evne til at kunne vokse gennem bevidst stræben”

- Henry David Thoreau