1920X1080 Højskole Underviser CC SUP
Person Pin FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Claus Christensen 

Underviser
clausc@viborgih.dk

Person og baggrund

Claus er født og opvokset på Amager. Claus’ passion er klatring og friluftsliv, hvor han kommer væk fra hverdagen, laver mad over bål og får nye oplevelser derigennem. 

Som barn startede han sin sejlerkarriere med optimistjolle, for så at arbejde sig op derfra. Claus’ første friluftserfaring fik han i spejderbevægelsen. Det var sammen med en kammerat fra spejdergruppen, at han klatrede sin første tur på en klippe.

Baggrund
I 1995 blev Claus uddannet vægklatreinstruktør og har siden uddannet mange andre instruktører – både i klubregi og professionelt. Claus har været ansat på Viborg Idrætshøjskole siden januar 2007.
Claus’s passion er klatring på is, klippe og væg, friluftsliv, hvor han kommer væk fra hverdagen, laver mad over bål eller brænder, tager på tur for at få nye oplevelser og kommer ind på livet af dem, han er på tur med.

CV

  • Vægklatreinstruktør
  • Bachelor i administration og samfundsfag

Claus har været ansat på Viborg Idrætshøjskole siden januar 2007

Bonusinfo
Claus kan klatre alle steder – det er bare ikke alle steder det er tilladt! Claus blev tilbageholdt af det kinesiske politi, da han klatrede på den kinesiske mur…

1920X1080 Rejser Højskole Klatring
Hat (2)

Underviser i

Claus underviser også i nedestående fag

DSC01775 (1)
Quotes

"Jeg synes alle lærerne har været så gode! Så jeg vil bare gerne slutte af med at sige tak til jer for at være med til at gøre mit ophold så godt som det har været!"

- Amalie, elev Efterår 2023