Fitness01
Fitness

Fitness

I fitnessfaget får du mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige former for holdtræning, såsom TRX, cardiotræning, spinning, cirkeltræning, styrketræning, mm.

Idrætsfag

Krop og Sind

Fitness på Viborg Idrætshøjskole – Træn Mangfoldigt, Udforsk Krop og Sind!

Velkommen til vores Fitness-fag, hvor vi åbner døren til en verden af forskellige træningsformer og skaber et fællesskab omkring sundhed og velvære. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, giver vi dig mulighed for at udforske og styrke krop og sind gennem spændende holdtræning.

Mangfoldig Holdtræning: Fra TRX til Cardiotræning

I Fitness-faget på Viborg Idrætshøjskole introducerer vi dig til forskellige former for holdtræning, herunder TRX, cardiotræning, spinning, cirkeltræning, træning med stor bold og meget mere. Vi skaber et varieret træningsmiljø, der udfordrer og inspirerer dig til at opnå dine fitnessmål.

Levende Krop, Samlet Sind: Individuel Tilgang til Fitness

Vi tror på den levende krop og forstår, at krop og sind arbejder sammen. Vores undervisning tager udgangspunkt i at skabe et trygt rum, hvor dit individuelle træningsniveau og -kendskab er i fokus. Uanset om det er din første gang på holdfitness eller du er en erfaren træner, tilpasser vi undervisningen til dig.

Fitness4 1010X500 Acf Cropped
Directions Bike FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Fokus på Fitness-Elementer som cardiotræning og styrketræning 

I vores Fitness-fag arbejder vi med forskellige fokuspunkter, herunder cardiotræning, styrketræning, cirkeltræning, spinning, TRX, store bolde, step, Redondo bold (den lille træningsbold) og funktionel træning. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du forvente at opleve sved, smil og ømme muskler i fællesskab med andre entusiastiske træningssjæle.

OBS. Der tages forbehold for ændringer af fagene, da der hele tiden kommer nye fag til, og nogle fag ændres eller lukkes ned. Ligeledes kræver det et minimum antal elever, før vi kan realisere et fag.

Hvis der er fag, som er meget afgørende for dig, eller noget du er i tvivl om, så kontakt os endelig på tlf. 8667 2011.

Brochure

Bestil en brochure og læs mere om Viborg Idrætshøjskole og vores mange fag, rejser og muligheder.