1920X1080 Rejser Højskole Studietur Frankrig
Montains

Studietur i Frankrig

Området ligger ved nationalparken Monts d’Ardèche Natural Regional Park, og tæt på det kendte vinområde Rhonedalen.
Området bærer præg af fransk vin/bondekultur og turisme, og det giver os mulighed for, at opleve ægte markeder med lokal mad og andre specialiteter.

Om turen

På efterårshold går den obligatoriske studietur til Frankrig.
Turen byder på besøg i en af Europas største og flotteste grotter, samt en frisk vandretur gennem vinmarkerne i den tid, hvor der høstes druer til vinproduktionen. Du får altså en chance for, at opleve den franske vinbonde i aktion. Vandreturen sluttes af med prøvesmagning af de lokale vine fra et økologisk drevet vinslot. 

Udover de fantastiske kulturtilbud byder turen også på fantastiske idrætsaktiviteter. Der vil både være en kanotur ned af den legendariske Ardechece-flod med dens strømfald og fantastiske natur, MTB-tur igennem vinmarkerne og klatring på kalkstensklipper langs floden, Chassezac. Her er det også muligt at tage en dukkert og en tur i kano på floden, der ligger en spytklat fra vinslottet.

1920X1080 Rejser Højskole Studietur Frankrig4
1920X1080 Rejser Højskole Studietur Frankrig5
1920X1080 Rejser Højskole Studietur Frankrig3

Indlogering på slottet

Vi bor i små hyggelige lejligheder af 4-6 personer på et gammelt historisk vinslot, Lou Castel Casteljau. I lejlighederne sørger vi selv for at lave stort set alle måltider, samt handle ind til dem. 

På vinslottet er der swimmingpool og liggestole til afslapning og solbadning i de smukke omgivelser - hvilket der selvfølgelig også er sat tid af til i løbet af ugen. 

Du kan tro, der er lagt op til mange hyggelige stunder i det sydfranske!