Fitness Camp I Spanien Marbella
Fitness

Fitness Camp i Marbella

Rough'n Tough rejser til Marbella i byen La Cala de Mijas

Rough’n Tough i Marbella

Drømmer du om en udfordrende og aktiv ferie, i det solrige Marbella? Så er vores Rough’n Toughs rejse det perfekte valg for dig!

Marbella ligger langs den solbeskinnede østkyst af Costa del Sol i Spanien, og vi garanterer, at denne tur vil være en blanding af intens træning, solskinsdage og uforglemmelige oplevelser. Vores dedikerede undervisere, Daniel og Mads, er passionerede og erfarne, og de vil sikre, at du får mest muligt ud af din tid

 

Anerkendt Fitness Resort

Vi skal bo på det anerkendte Fitness Resort, Marbella Fitness Camp, grundlagt af det danske fitnesspar, Lena og Frank. Her vil du blive indlogeret i komfortable lejligheder eller huse med plads til 4-8 personer og nyde fuld forplejning med lækker mad, lavet af vores dygtige kokke. Resortet tilbyder et væld af faciliteter, herunder pool, paddel og udendørs træningsområder, og vi bor i gåafstand til stranden.

Fitness Camp I Spanien Marbella7 1920
Fitness Camp I Spanien Marbella6 1920
World

Dagens program

Hver dag starter med morgenmad og morgensamling, herefter har vi et par timer med en fysisk workshop, og igen om eftermiddagen har vi et par timers træning. Der vil være fokus på det tekniske, vi nørder vi i teknikken og gir den max gas hver dag!

Om aftenen hygge vi, slapper af, spiller spil og spiser sammen.

Vi kommer også til at have et par afbræk, hvor vi skal på heldagstur til stranden, her starter vi ud med en bokse-workshop om formiddagen og resten af dagen holder vi fri ved stranden.

En anden dag tager vi til Malaga, hvor du kan udforske byens kultur og seværdigheder.

I vores fritid
Hver dag er der til middag holder vi siesta-fri, her er der mulighed for afslapning ved poolen, man kan gå en ture, tag ind til byen på café, og har man ikke fået nok fysisk aktivitet, kan man altid tag en dyst i paddel.

Fitness Camp I Spanien Marbella 9 1920
World

Priser og praktisk info.

Turen strækker sig fra søndag til søndag over 7 dage og inkluderer kost, logi, en endags kulturel tur og selvfølgelig træning.
Priser kommer!

Dertil kommer en egenbetaling for flybilletter, som afhænger af dagsprisen.

Følg med på vores Instagram for billeder og updates fra tidligere ture til Marbella Fitness Camp

Fitness Camp I Spanien Marbella Daniel 1920
Waving Hand

Mød Daniel

Daniel Hyldgaard
Rejseleder og underviser

 En aktiv livsstil er for Daniel forbundet med velvære, og hans fornemste opgave som højskolelærer er at møde eleverne i øjenhøjde og skabe de optimale rammer for både personlig udvikling samt sportslige ambitioner.

Klar til at udfordre dig selv og nyde det bedste af Marbella?