Beachvolley I Alicante 1920
Sports Volleyball FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Beachvolley i Alicante

Tag med på en spændende rejse til Alicante, hvor vi tilbyder en fantastisk oplevelse med daglig træning i beachvolley, i sol og sand dagen lang.

Benidorm i Alicante

Benidorm er en charmerende kystby beliggende i Alicante-provinsen ved Costa Blanca på Spaniens østkyst ud til Middelhavet. Vi vil bo på et komfortabelt hotel, hvor dobbeltværelser og fuld forplejning under hele opholdet er inkluderet. Hotellet har en fantastisk beliggenhed tæt på stranden.

 

Beachvolley træning og aktiviteter

I Benidorm har vi et samarbejde med en lokal beachvolley klub, som råder over et anlæg med hele 9 beachvolley baner. Vores program inkluderer masser af spil og tekniske øvelser. Vi træner om formiddagen, holder siesta-fri til middag og fortsætter træningen om eftermiddagen. Træningen tilpasses forskellige niveauer, så alle får udfordringer og maksimalt udbytte af undervisningen. Fokus vil primært være på teknik og spil i sandet, hvor vi spiller to mod to.

Beachvolley I Alicante 815
Beachvolley (2)

Deltagelse i lokale turneringer

Som en del af oplevelsen får deltagerne mulighed for at deltage i en beachvolley turnering med de lokale spillere. Alle deltagere vil modtage en t-shirt og en forfriskning, måske for et mindre beløb på cirka 10 euro.

Fri leg, hygge og afslapning

Udover træning vil der også være tid til fri leg, hygge og afslapning. Vi holder siesta-fri til middag og igen efter eftermiddagstræning, så deltagerne kan nyde stranden eller udforske byen. Om aftenen hygger vi sammen og nyder måltiderne. 
Alicante byder på mange spændende muligheder såsom caféer og kulturelle ture.

1920X1080 Viborg Idrætshøjskole Underviser Trine
Waving Hand

Mød Trine

Trine Rask-Nielsen
Rejseleder og underviser

Trine har i 10 år spillet volleyball på højeste danske niveau, og repræsenteret Danmark som anfører for landsholdet i volleyball. Hun blev årets danske volleyballspiller i 2017 og har altså en solid volleybaggrund at trække på. 

 

Skal vi spille sammen?