Højskoleelever
Spaceship

Højskole

Viborg Idrætshøjskole byder på masser af fed sport, idræt, kultur og fællesskab.

Som elev på Viborg Idrætshøjskole træder du ind i et frirum, hvor alt er muligt. Her – omgivet af sø og skov og med fantastiske faciliteter til rådighed - kan du dyrke din passion. Du kan blive bedre, stærkere og mere teknisk bevidst. Du kan udfordre dig selv og andre. Du kan opdage nye idrætsgrene og blive overrasket over, hvor sjovt det er.

Højskolelivet

En stor familie!
Fælles for alle elever er, at de ønsker personlig udvikling og drømmer om enten at blive bedre til deres idræt eller prøve en masse nyt. Derfor er de fysiske aktiviteter en naturlig del af hverdagen.

En anden del af hverdagen er de lækre måltider, som giver kræfter til den fysiske aktivitet. Vores køkken er kendt for at lave fantastisk lækker og sund mad.

På en skole, hvor der er samlet omkring 150 unge mennesker, vil der altid være liv og noget at give sig til. Og sammen med vores engagerede og professionelle undervisere, er det som en stor familie der passer godt på hinanden.

Kamera 2 Del 2 (46 Of 92)

Design dit højskoleophold!

Vores udbud af fag er ét stort tag-selv-bord. Du kan vælge og vrage mellem alle vores forskellige fag og designe dit ophold efter interesse og eventyrlyst. Du vælger først dine fag, når du er startet på højskolen, og vi er der til at rådgive dig.

OBS. Der tages forbehold for ændringer af fagene, da der løbende kommer nye fag til, og nogle fag ændres eller lukkes ned. Ligeledes kræver det et minimum antal elever, før vi kan realisere et fag.

Hvis der er fag, som er meget afgørende for dig, eller noget du er i tvivl om, så kontakt os endelig på tlf. 8667 2011.

Dagligdagen3

Dagligdagen

Dagligdagen på Viborg Idrætshøjskole er præget af en aktiv hverdag, samarbejde, fællesskaber og personlig udvikling.
Højskolen danner ramme om dagligdagen for mange elever. Det kan både være politiaspiranter, der forbereder sig på optagelsesprøverne til Politiskolen, internationale elever, der oplever Danmark og dansk kultur, eller højskoleelever der er her for at dyrke deres favorit idræt, udvide deres horisont, rejse og møde masser af nye venner.

Faciliteter (1)

Midt i naturen, med skov, søer og tæt på byen

Vi vil vove den påstand, at du skal lede længe for at finde bedre rammer for dit højskoleophold! Højskolen ligger lige midt i naturen med både sø og skov udenfor døren. Mens søen inviterer til en afkølende dukkert, eller en tur i kano, indbyder det kuperede terræn i skoven til løbe- og cykelture på mountainbike. Og når du alligevel er på cyklen, kan du nå ind til den nye regionshovedstad, Viborg, på få minutter.

Passionerede undervisere

På Viborg Idrætshøjskole har vi en fast stab af engagerede, passionerede og professionelle undervisere.

De er alle eksperter inden for deres felt og de ELSKER at give deres viden videre til eleverne.

Den faste lærerstab suppleres rigtig godt af nogle fantastiske timelærere, som også i den grad brænder for deres område.
Vi er, udover at være kendt for at have nogle af landets dygtigste instruktører, også kendt for at have de fedeste faciliteter – både når det gælder ude- og indendørs idræt - det er ikke uden grund, at vores elever synes at Viborg IH er livets legeplads!

Peoplesvg

I tvivl om dine valg?