Fodbold Viborg Idrætshøjskole1 1920
Sports Soccer

Fodbold

Velkommen til fodbold som hovedfag på Viborg Idrætshøjskole!

Fodbold sommer og vinter!

Hos os får du muligheden for at fordybe dig i sporten, uanset dit niveau. Vi tilbyder 4,5 timer fodbold om ugen, fordelt på to dage, både i forårs- og efterårssæsonen.

Alle kan være med
Fodbold på Viborg Idrætshøjskole er for alle – drenge og piger på alle niveauer er velkomne. Vi sørger for, at alle får noget ud af undervisningen ved at opdele hold efter niveau, hvis det er nødvendigt.

Fodboldnørderi og udvikling
Vi dykker dybt ned i fodboldens verden og arbejder med både teori, teknik og taktik. Uanset dit udgangspunkt garanterer vi, at du vil udvikle dig og lære nye aspekter af spillet. Vi udforsker grænserne og hjælper dig med at blive bedre til fodbold.

Fodbold Viborg Idrætshøjskole3 1920
Directions Run FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Fysisk træning og kondition

En vigtig del af vores fodboldtræning er den fysiske og konditionstræning. Vi arbejder på at opbygge styrke og hurtighed, så vi kan stille med et stærkt hold til kampene. 

Kampe og turneringer
Vi deltager i fodboldkampe mod andre skoler og inviterer også dem til at spille hos os i Viborg. Ligeledes har vi samarbejde med andre fodboldklubber og undervisere. Det giver os mulighed for at teste vores færdigheder i virkelige kampsituationer og få værdifuld erfaring.

Træningsfaciliteter
Vores træning foregår på en nyanlagt kunststofbane hos Bjergsnæs Efterskole, som ligger tæt på Viborg Idrætshøjskole. Derudover har vi også en stor fodboldbane på skolens område, men til de seriøse træningspas benytter vi os af kunststofbanen.

Fodbold Viborg Idrætshøjskole2 1920
Settings Accessibility FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Fodbold som folkesport

Fodbold er en folkesport i Danmark og en stor del af det sociale liv på Viborg Idrætshøjskole. Det er en sport, alle kan deltage i, og den spilles dagligt på skolen. Fodbold er en social aktivitet, som vores elever nyder i fritiden, både indendørs og udendørs, året rundt.

Hvorfor vælge fodbold på Viborg Idrætshøjskole?

  • Intensiv træning og personlig udvikling
  • Fokus på både teknik, taktik og fysisk formåen
  • Mulighed for at spille kampe mod andre skoler
  • Fremragende træningsfaciliteter
  • Erfarne og engagerede undervisere
Fodbold Viborg Idrætshøjskole4 1920
Waving Hand

Mød vores underviser

Vores dygtige fodboldunderviser, Trine, har spillet i kvindefodboldligaen for OB. Hendes erfaring og ekspertise sikrer en høj kvalitet i undervisningen og inspirerer eleverne til at yde deres bedste.

Kom og bliv en del af fællesskabet på Viborg Idrætshøjskole, hvor fodbold ikke kun handler om spillet, men også om sammenhold og udvikling. Vi glæder os til at byde dig velkommen på banen!

Skal vi spille sammen?