Projektleder

Elsker du at stå i spidsen for arrangementer? Og vil du lære, hvordan du planlægger og gennemfører events- og sportsprojekter, mens du er på højskole?

Faget projektleder er det helt rigtige for dig, som ønsker at kombinere idræt og højskoleophold med et fagligt indhold, der gør dig til en dygtig eventmager og idrætsprojektleder.

Her kommer du i 6 lektioner om ugen til at arbejde med planlægning og projektstyring i samarbejde med Viborg Huset (en del af Viborg Idrætshøjskole), der laver events og teambuilding for bl.a. private virksomheder og organisationer.

For at blive Projektleder, skal du være elev på Idrætshøjskolen i 44 uger – det vil sige, at du skal fortsætte på højskolen efter det første ophold. 

Projekter du kan blive en del af

  • Forårsfestival for ca. 1000 folkeskolebørn – Dansk Skoleidræt
  • SLIS Specialskolernes Landsidrætsstævne
  • Legeevent for Dansk Skoleidræt
  • Events gennem Viborg Huset for virksomheder og organisationer

Du kan også være med til at skabe dine egne projekter og måske få kickstartet dit helt eget event.

Få konkrete værktøjer og metoder

Undervisningen er praksisnær og tager (så vidt muligt) udgangspunkt i konkrete redskaber og praktiske eksempler. Så du får viden, du fremover kan bruge til at gøre dine egne ideer til gode oplevelser for andre mennesker.

Du får bl.a. viden om:

  • Projektledelse – værktøjer til strukturering og styring
  • Innovation og aktivitetsudvikling
  • Didaktik, pædagogik og metode
  • Kommunikation og formidling
  • Ledelse – det effektive projektteam

Under hele forløbet får du personlig og individuel feedback. Og når du afslutter dit højskoleophold, får du et bevis på dine kompetencer.

Få både højskoleliv og bedre egenskaber

Du går ikke glip af det sjove højskoleliv, bare fordi du har valgt faget ”Event og Sports Management”. Du får også masser af idræt og andre valgfag på skemaet. Og frem for alt får du en hverdag med de bedste betingelser for at dyrke sport, møde nye mennesker og tage på eventyr.

Se kommende hold og tilmeld

 

Hans Hvelplund
Friluftsliv / Ski / SUP / Idrætsledelse
hans@viborgih.dk
Læs mere
Kathrine Larsen
Rytmisk gymnastik / Koreografi / Projektledelse
kathrine@viborgih.dk
Læs mere

Jeg har fået opgaver og udfordringer, der har presset mig, men samtidig flyttet mine grænser. Jeg har fået muligheder for at prøve ting, man ikke kan andre steder, samtidig med masser af ansvar og indflydelse.

Sofie Østergaard - tidligere elev