Fitnessinstruktøruddannelsen

Uddannelse til fitnessinstruktør

Vil du arbejde i et fitnesscenter? Vil du optimere din egen træning, eller blive personlig træner, fysisk træner eller instruktør? Brug skolens fitness uddannelse som et springbræt til en uddannelse? – som Fitnessinstruktør har du mange muligheder!

Bliv fitnessinstruktør på Viborg Idrætshøjskole

På Fitnessinstruktør-uddannelsen lærer du blandt andet om grundlæggende anatomi og fysiologi, om programlægning, konditions- og styrketræning. Vi vil selvfølgelig også afprøve en lang række træningsøvelser med egen kropsvægt, elastikker, vægte, bolde og ved maskiner, så du vil få et bredt kendskab til forskellige måder at træne på. Den praktiske del foregår i højskolens velindrettede fitnesscenter, som du ligeledes frit kan benytte i fritiden.

Få et DGI/DIF uddannelsesbevis

Uddannelsen til fitnessinstruktør afsluttes med en mindre teoretisk og praktisk prøve og du vil efterfølgende modtage DGI/DIF’s 40 timers Fitnessinstruktør uddannelsesbevis.

Kasper Ulriksen
Kasper Ulriksen
Rough'n tough / X-terra / Adventure
kasper@viborgih.dk
Læs mere

Kom i dit livs bedste form!

Som elev på Viborg Idrætshøjskole, kommer du til at prøve kræfter med mange forskellige fag, og er du generelt glad for, eller har et ønske om, at træne og trimme kroppen, så er fitness, styrketræning og Rough’n tough, fag med høj intensitet. Det er meget populære fag, som du har rig mulighed for at dyrke, samtidig med at du uddanner dig som Fitnessinstruktør!

Fitnessinstruktøruddannelsen har givet mig noget, som jeg kan bruge efter højskolen!

Lars Høgh Albrechtsen - tidligere elev