Henriette Banner 2
Person Pin FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Henriette Hovesen

Underviser
henriette@viborgih.dk

Person og baggrund

Henriette er 24 år, og er født og opvokset i Sønderborg. Siden hun var helt lille, har hun været en stor del af foreningslivet -både til gymnastik og svømning, inden hun begyndte til håndbold. Håndbolden blev en fast del af Henriettes hverdag, hvor hun både som spiller og træner brugte mange timer i hallen. Henriette spillede størstedelen af sine ungdomsår på eliteniveau, mens hun samtidig var træner i den lokale breddeklub, hvor hun selv startede til håndbold. Selv om sporten altid har været et frirum med plads til sjov og leg, var lysten og nysgerrigheden for at rejse for stor til at lade den passere. 

En rejselyst som stammer fra Henriette og hendes families mange små og store ture i ind-og udland, og ikke mindst Henriettes udvekslingsophold i Argentina. Det blev derfor til en pause fra håndbolden og et goddag til backpacker-livet i Mellemamerika - et sted, der blev genbesøgt efter Henriettes højskoleophold. 

Interessen for højskole startede efter gymnasiet, hvor Henriette fik arbejde i et højskolekøkken. Her blev hun introduceret til højskolernes mange traditioner. Det satte tankerne igang om selv at tage afsted på et højskoleophold, og hun valgte Viborg Idrætshøjskole. Her prøvede Henriette kræfter med mange nye sportsgrene. De klassiske boldspil blev skiftet ud med Adventurefaget, OCR og en masse MTB. Interesser som i dag er en stor del af Henriettes hverdag. 

Henriette er tidligere elev på Viborg Idrætshøjskole, og er nu tilbage på skolen i praktik, hvor hun skal hjælpe til med undervisningen i flere forskellige fag.

DSC01775 (1)
Quotes

"Jeg synes alle lærerne har været så gode! Så jeg vil bare gerne slutte af med at sige tak til jer for at være med til at gøre mit ophold så godt som det har været!"

- Amalie, elev Efterår 2023