1920X1080 Massage 2
Cardiology FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Sportsmassør[-]uddannelsen

Bliv lægeeksamineret Sportsmassør!

Du får grundlæggende viden om anatomi og fysiologi, samt et kursus i skadesbehandling.

Tag uddannelsen til sportsmassør

Lær de gode massagegreb
Forebyg og afhjælp ømme muskler
Bliv lægeeksamineret massør
Få et godt udgangspunkt til en sundhedsfaglig uddannelse

På Sportsmassøruddannelsen opnår du færdigheder og viden indenfor massage og behandling af idrætsudøvere. Massage kan være med til at forebygge eller afhjælpe ømme og overbelastede muskler, og være en hjælp til at undgå overbelastningsskader. Du får en grundlæggende viden om anatomi og fysiologi samt grundkursus i skadesbehandling.

Der bliver undervist i massagegreb, som kan bruges specifikt og på hele kroppen, ligesom du vil lære forskel på velværemassage og sportsmassage. En stor del af massageuddannelsen består af praktik, hvor du vil få mulighed for at prøve dine færdigheder på dine kammerater samt skolens personale. Kroppens regioner vil blive nøje gennemgået og du vil blive rustet til at undersøge kroppens muskler, vurdere en skade og give en god kropsmassage.

Dette kursus i massage er et godt springbræt til en sundhedsfaglig uddannelse. Fagets undervisere er uddannede fysioterapeuter, som kan fortælle om uddannelsesmuligheder indenfor sundhedsområdet.

1920X1080 Massage
Hands

Undervisningen

Undervisningen foregår, ud over den almindelige undervisningstid for de praktiske fag, også eftermiddag/aften to gange om ugen - i alt 8 timer pr. uge.
Eksamen (skriftlig og praktisk) finder sted i slutningen af ​​forløbet.
Efterfølgende vil du være lægeeksamineret sportsmassør.

Tilmeldingen finder sted, når du er startet på højskolen.
Der er en egenbetaling, som dækker materialer samt ekstra undervisningstimer, når du vælger at tage uddannelsen til sportsmassør.

Hvis du vil tage Sportsmassøruddannelsen, skal du vælge Anatomi og fysiologi som teoretisk fag.