Rough’n tough

Har du mod på at udfordre dig selv og vil du i dit livs form – så skal du vælge Rough’n tough. Du vil opleve hård, alsidig og udfordrende træning som du aldrig har prøvet det før!

Vi vil arbejde med frie vægte og vægtløftningsteknik. Træningen kan også foregå med kettelbell (jernkugler), sandsække, sjippetov, medicinbolde og andre spændende ting, såsom traktordæk og træstammer. I det hele taget er det kun fantasien der sætter grænser for træningen, og den kan foregå både ude og inde.

En ny social og sjov måde at træne på

Intensiteten er i højsædet. Der er ingen tvivl om, at du får sved på panden og en T-shirt som kan vrides efter en time med Rough’n tough! Når du arbejder med høj intensitet opnår man en høj effekt i forhold til muskelopbygning, kredsløb og fedtforbrænding.

Rough’n tough tager udgangspunkt i den funktionelle bevægelse. Du lærer de korrekte kropsholdninger, løfteteknikker, gang, løb, træk og alle andre relevante bevægelser som bruges i hverdagen.

Mobilitet og stabilitet vil også være nogle af vores fokuspunkter, da de er grundlæggende basis.

Hvis du kunne tænke dig en ny social og sjov måde at træne på finder du det i Rough’n tough.

Det har været et kanon ophold og jeg kan kun anbefalde det til andre. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme tilbage til GIV!

Jeppe Stampe - tidligere elev

 

Kasper Ulriksen
Kasper Ulriksen
Rough'n tough / X-terra / Adventure
kasper@viborgih.dk
Læs mere
Daniel Hyldgaard - underviser på Idrætshøjskolen Viborg
Daniel Hyldgaard
Rough'n tough / Styrke / Svømning / Livsstil
daniel@viborgih.dk
Læs mere