Rough’n tough

Rough’n tough - Træning med høj intensitet

  • Boost din fysik via træning med høj intensitet
  • Lær den rette teknik og undgå skader
  • Få synligt større muskler 
  • Kom ned i vægt med fokus på træning og sundhed

Har du mod på at udfordre dig selv og vil du i dit livs form – så skal du vælge Rough’n tough på dit højskoleophold. Du vil opleve hård, alsidig og udfordrende fysisk træning med høj intensitet, som du aldrig har prøvet det før!

Vi vil arbejde med frie vægte og vægtløftningsteknik. Træningen kan også foregå med kettlebell (jernkugler), sandsække, sjippetov, medicinbolde og andre spændende ting, såsom traktordæk og træstammer. I det hele taget er det kun fantasien der sætter grænser for træningen, og den kan foregå både ude og inde.

En ny social og sjov måde at træne på

Intensiteten er i højsædet. Der er ingen tvivl om, at du får sved på panden og en T-shirt som kan vrides efter en time med Rough’n tough! Når du arbejder med høj intensitet opnår man en høj effekt i forhold til muskelopbygning, kredsløb og fedtforbrænding.

Rough’n tough tager udgangspunkt i den funktionelle bevægelse. Du lærer de korrekte kropsholdninger, løfteteknikker, gang, løb, træk og alle andre relevante bevægelser som bruges i hverdagen og i øvelserne.

Mobilitet og stabilitet vil også være nogle af vores fokuspunkter, da de er grundlæggende basis.

Hvis du kunne tænke dig en ny social og sjov måde at træne på finder du det i Rough’n tough.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til faget
Rough’n tough eller et højskoleophold på Viborg Idrætshøjskole, er du altid velkommen til at sende os en mail info@viborgih.dk eller ringe på telefon +45 86 67 20 11.Rough’n tough tager udgangspunkt i den funktionelle bevægelse. Du lærer de korrekte kropsholdninger, løfteteknikker, gang, løb, træk og alle andre relevante bevægelser som bruges i hverdagen.

Det har været et kanon ophold og jeg kan kun anbefalde det til andre. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme tilbage til GIV!

Jeppe Stampe - tidligere elev

 

Daniel Hyldgaard - underviser på Idrætshøjskolen Viborg
Daniel Hyldgaard
Rough'n tough / Styrke / Svømning / Livsstil
daniel@viborgih.dk
Læs mere