1920x1080 løb efterår
Directions Run FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Duathlon på Viborg Idrætshøjskole

I Duathlon-faget dykker vi ned i forskellige træningsintensiteter og opnår en dybdegående forståelse for, hvordan disse påvirker kroppen.

Hvad kan du forvente:

Variation: Vi udforsker forskellige former for intervaltræning både på cykel og til fods. Nogle sessioner fokuserer udelukkende på løb eller cykling, både udendørs og i vores indendørs spinningslokale. Vi arbejder med kadence, teknikken bag at følge hjul og vigtige cykelråd for at forbedre dine færdigheder på begge discipliner.

Krydstræning: Vi blander også løb og cykling i vores træningsøvelser for at give en alsidig og udfordrende træningsoplevelse.

Ernæring og hydrering: En vigtig del af vores fokus er også på ernæring og væskeindtag under træning, samt de essentielle skift mellem løb og cykling, som er afgørende for optimal præstation.

1920x540 løb stadionKamera 2 Del 2 (88 Of 92)

Højdepunktet:

Ved afslutningen af ​​faget får du mulighed for at deltage i et rigtigt Duathlon-stævne, hvor du kan teste dine færdigheder og oplevelsen fra vores træninger i en konkurrenceindstillet atmosfære.

Kom og vær med til at udforske din styrke, udholdenhed og tekniske færdigheder i Duathlon-faget på vores højskole!

 

OBS. Der tages forbehold for ændringer af fagene, da der hele tiden kommer nye fag til, og nogle fag ændres eller lukkes ned. Ligeledes kræver det et minimum antal elever, før vi kan realisere et fag.

Hvis der er fag, som er meget afgørende for dig, eller noget du er i tvivl om, så kontakt os endelig på tlf. 8667 2011.