Beachvolley

Beachvolley

er en livsstil… Ikke tilbagelænet og afslappet, men et aktivt, hårdtarbejdende, svedproducerende job. Du bliver både udfordret og beskidt!

  • Spil masser af fede kampe i sandet
  • Forøg dine tekniske evner
  • Træn springkraft og hurtighed
  • Ubegrænset adgang til vores lækre beach anlæg

Beachvolley på højskole

Beachvolley er indbegrebet af sol, sand og sommer! Vi skal være ude i sandet, hvor legen med bolden bliver den centrale del. Vi skal spille mange kampe, og vi skal blive rigtig gode til at vinde dem.

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i det du kan i forvejen. Så hvis du er god, bliver du endnu bedre, og hvis du ikke har så meget erfaring, lærer vi dig, hvordan en god beachvolleykamp strikkes sammen.

Hav styr på situationen
Den tekniske side af spillet vil blive vægtet, så du altid er i stand til at kontrollere bolden, uanset hvor meget du bliver presset af modstanderne. En af forudsætningerne for at komme til at spille bolden er dog, at du har både springkraft og hurtighed, så de sider af beachvolley har vi naturligvis også med.

Træn også beachvolley på egen hånd

Hvis timerne ikke er tilstrækkelige, kan du altid tage vennerne med ud på et af vores beachanlæg i fritiden – beachvolleybaner og udstyr står til rådighed for dig det meste af døgnet.

Man kan kun vælge beachvolley om foråret.

Trine Rask Nielsen
Volley / Beachvolley
trine@viborgih.dk
Læs mere

Tak for 6 fantastiske måneder. Tak til ledelse, undervisere og personale. Det har været mit livs hidtil største oplevelse.

Jacob Brændstrup Andersen - tidligere elev