Rejse Til London
Rejse Til London

Rejser til London for unge: Top 10 must see i London 2023

London er en fantastisk by fyldt med oplevelser, kultur og spændende seværdigheder. I denne artikel vil vi præsentere dig for de 10 must see seværdigheder i London i 2023, som du ikke må gå glip af. Tag med vores dansehold til London og oplev hovedstadens fede seværdigheder og dansekultur.

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N. Overgaard

Top 10 must see i London 2023

1. The West End

Er du interesseret i dans og musicals, så er et besøg i The West End et must. Her kan du opleve nogle af verdens bedste musicals på The West End, der er berømt for sine charmerende teatre og daglige opførelser af utroligt fantastiske musicals.

2. Buckingham Palace

Buckingham Palace er uden tvivl et af verdens mest kendte vartegn og er hjemsted for den britiske monark. Beliggende i hjertet af London, er paladset et imponerende syn med sin ikoniske facade og det berømte vagtskifte, som tiltrækker tusindvis af turister fra hele verden.

3. The Tower of London

Tag med tilbage i historien og oplev The Tower of London. Dette historiske slot er fyldt med spændende fortællinger og hemmeligheder. Gå en tur på murene og besøg juvel rummet - det er en oplevelse, du sent vil glemme.

4. Sadler's Wells

Dette er en af verdens førende danseinstitutioner, der præsenterer et bredt udvalg af danseforestillinger. Uanset om du er til ballet, moderne dans eller street dance, så vil du med garanti finde noget inspirerende her.

5. Hyde Park

Trænger du til en pause fra storbyens puls, så er Hyde Park det perfekte sted at slappe af. Tag en picnic med og nyd naturen, gå en tur omkring Serpentine-søen eller hop på en lejet cykel og udforsk parken på to hjul.

6. Westminister Abbey

Westminister Abbey er en imponerende gotisk kirke fyldt med betydningsfulde mindesmærker og gravsteder. Det er også kendt som Englands kroningskirke og har været vært for utallige kongelige begivenheder gennem århundrederne. Kirken er berømt for sin fantastiske arkitektur og detaljerede udsmykning.

7. British Museum

Hvis du er historieinteresseret, så er et besøg på British Museum et must. Her kan du opleve en imponerende samling af kunst og genstande fra hele verden. Gå på opdagelse i egyptiske mumier, græske skulpturer og meget mere.

8. London Eye

London Eye er et imponerende observationshjul på 135 meter i hjertet af London, der tilbyder en enestående mulighed for at se byen fra nye højder. Det er en af de største turistattraktioner i Storbritannien og tiltrækker millioner af besøgende hvert år.

9. Big Ben

Big Ben er et ikonisk landemærke i London og er navnet på klokketårnet i Palace of Westminster, som også er hjemsted for det britiske parlament. Big Ben er kendt for sin imponerende størrelse og smukke gotiske arkitektur. Det er et must-see for besøgende i London og symboliserer både byens historie og dens nuværende status som en global metropol.

10. Themsen

Themsen er en af de mest berømte floder i verden og er et populært turistmål i London. Den strækker sig gennem byen og byder på fantastiske udsigter, historiske seværdigheder og en unik atmosfære. En bådtur på Themsen er en oplevelse i sig selv og giver dig mulighed for at udforske byen fra vandet.

Tag med Viborg Idrætshøjskole på rejse til London 

Er du vild med både dans, fællesskab og London? Så tag med Viborg Idrætshøjskole når vi rejser til London. Vi garanterer en masse fede oplevelser på turen, hvor der vil være mange forskellige ting at tage sig til i det engelsktalende land. 

I slutningen af dit højskoleophold tilbyder vi en studietur med dans og rytmisk gymnastik. Her har du mulighed for en intens uges fordybelse i dans og rytmisk gymnastik, hvor vores dedikerede ”guider” vil give dig en unik oplevelse indenfor dans og rytmisk gymnastik i London.

Vi flyver til London og overnatningerne er på et hyggeligt hotel under hele opholdet.

Læs også: Dans på højskole: Kombiner fællesskab og bevægelse

1920X1080 Viborg Idrætshøjskole Underviser Dans Rytmisk Gymnastik
Idrætshøjskole Dans Banner

Faget Dans og Rytmisk gymnastik

Faget er for dig, der ønsker at udfordre dig selv og udvikle dine færdigheder inden for dans og rytmisk gymnastik. Uanset om du er nybegynder eller har store ambitioner, er der plads til dig i vores undervisning.

Vi fokuserer på at kombinere gymnastik med inspiration fra forskellige dansegenrer og stilarter. Du vil blive præsenteret for simple og komplekse sekvenser, der udfordrer dine grundtekniske færdigheder og giver dig mulighed for at lære og opnå nye bevægelseskvaliteter. Dans er ikke kun sjovt, det forbedrer også din kropsholdning, fysik og humør.

Læs mere om idrætshovedfaget Dans og Rytmisk gymnastik her

Har du spørgsmål til et højskoleopholdet?

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 86 67 20 11 eller mail info@viborgih.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Ønsker du at besøge skolen, kan du booke en rundvisning her, eller bestille en brochure for at få indblik i højskolelivet.

IMG 1849
Rytmisk Gymnastik15

I tvivl om dine valg?