Rejse Til Berlin
Rejse Til Berlin

Rejser til Berlin for unge: Top 10 must see i Berlin 2023

Berlin er en fantastisk by fyldt med spændende kultur og historie, derudover har byen masser af muligheder for unge mennesker. I denne artikel vil vi præsentere dig for 10 must see steder i Berlin i 2023, som du ikke må gå glip af under din rejse. Kom med Viborg Idrætshøjskole på en eventyrlig tur gennem Berlin og lad os inspirere dig til en uforglemmelig rejse.

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N. Overgaard

Top 10 must see i Berlin

Berlin, hovedstaden i Tyskland, er en af Europas mest levende og fascinerende byer. Med sin rige historie, smukke arkitektur og pulserende kulturliv er der masser af seværdigheder, der er værd at udforske - både for børn, teenagere, unge og voksne. Her er vores top 10 must see i Berlin:

1. Brandenburger Tor

Dette ikoniske monument er et symbol på Berlin og et must-see. Bygningen er imponerende og har en rig historie bag sig. Tag et billede foran porten og nyd den fantastiske atmosfære.

2. Berlinmuren

Selvom muren faldt for mere end 30 år siden, er dens betydning stadig tydelig i byen. Besøg blandt andet East Side Gallery, og se de smukke og tankevækkende graffitimalerier på murens rester.

3. Berliner Fernsehturm

Det imponerende tv-tårn er ikke kun et symbol på byen, men det er også et fantastisk sted at udforske og nyde en betagende udsigt over Berlin. Berliner Fernsehturm blev opført i 1969 og er den højeste bygning i Tyskland og et af de mest populære turistmål i byen. Med sine imponerende 368 meter er tårnet ikke til at overse, og det tiltrækker årligt tusindvis af besøgende fra hele verden.

4. Friedrichstadt-Palast

Friedrichstadt-Palast byder på en spektakulær oplevelse i form af moderne revyforestillinger. Med deres avancerede sceneteknologi, state-of-the-art belysning og over hundrede kunstnere, leverer teatret komplekse og fantastiske forestillinger. Du kan forvente stærkt stiliserede akrobatiske numre og et unikt program, der holder den storslåede revytradition i Berlin i live. Friedrichstadt-Palast er Europas største og mest moderne show-teater, hvor revyens magi kommer til live.

5. Tiergarten

Tiergarten er et stort parkområde og det perfekte sted til at slappe af og nyde naturen. Tag en gåtur eller en cykeltur gennem parken og beundre de smukke landskaber og søer.

6. Det jødiske museum

Det jødiske museum i Berlin fortæller en vigtig historie om jødisk kultur, historie og identitet. Museet er ikke kun et sted hvor man kan se udstillinger, men også et sted hvor man kan opleve og forstå den jødiske kulturarv på et dybere niveau.

7. Berliner Dom

Denne imponerende katedral er et must-see, hvis du er interesseret i arkitektur og historie. Gå op ad trappen til kuplen for at nyde en fantastisk udsigt over Berlin og besøg det imponerende indre.

8. Checkpoint Charlie

Checkpoint Charlie var en af de mest betydningsfulde grænseovergange under den kolde krig og symboliserer stadigvæk den tidligere grænse mellem Øst- og Vestberlin. Her kan du lære om Berlinmurens historie og få en forståelse for byens delte fortid.

9. Cabaret

Oplev en verden fuld af magi, glitter og teater med et af Berlins mest ikoniske shows, nemlig cabaret. Cabaret er en form for teater, der kombinerer musik, dans og komedie på en unik og fascinerende måde. Forestillingerne er fyldt med farverige kostumer, spektakulære numre og talentfulde artister, der får dig til at tabe både kæbe og pust. Du vil blive revet med af den energi og lidenskab, der udstråles fra scenen.

10. Potsdamer Platz

Dette moderne byområde er fyldt med imponerende arkitektur, butikker, restauranter og biografer. Tag en tur rundt i området og mærk den pulserende atmosfære.

Rejs til Berlin med Viborg Idrætshøjskole

Kom med på en spændende rejse til Berlin med Viborg Idrætshøjskole. Vi lover dig en uforglemmelig tur fyldt med fantastiske oplevelser, hvor der vil være et væld af spændende aktiviteter at deltage i.

Rejs med din idræt

I slutningen af dit højskoleophold kan du deltage i en studietur med fokus på dans og rytmisk gymnastik. Denne uge i Berlin vil være dedikeret til intensiv fordybelse i dans og rytmisk gymnastik, hvor vores passionerede guider vil give dig en unik og mindeværdig oplevelse. Vær med til at danne et stærkt og inkluderende fællesskab og bliv en del af vores fantastiske danseverden!

Læs også: Dans på højskole: Kombiner fællesskab og bevægelse

1920X1080 Rytmisk Gymnastik Dans
1920X1080 Viborg Idrætshøjskole Underviser Dans Rytmisk Gymnastik

Faget Dans og Rytmisk gymnastik

På Viborg Idrætshøjskole kan du vælge Dans og Rytmisk Gymnastik som dit hovedfag, hvis du vil udfordre dig selv og forbedre dine rytmiske færdigheder. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren danser, er vores undervisning skræddersyet til at imødekomme dine behov.

Vi kombinerer gymnastik med forskellige dansegenrer og stilarter, og præsenterer dig for både enkle og komplekse sekvenser, der vil udfordre dig og hjælpe dig med at opnå nye bevægelseskvaliteter.

Læs mere om faget Dans og Rytmisk gymnastik her

Har du spørgsmål til et højskoleopholdet?

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 86 67 20 11 eller mail info@viborgih.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Ønsker du at besøge skolen, kan du booke en rundvisning her, eller bestille en brochure for at få indblik i højskolelivet.

I tvivl om dine valg?