1920X1080 Viborg Idrætshøjskole Luftfoto 2
1920X1080 Viborg Idrætshøjskole Luftfoto 2

Find kursuslokaler af høj kvalitet hos Viborg Huset

Er du på udkig efter kursuslokaler af høj kvalitet i Viborg? Viborg Huset tilbyder en bred vifte af kursuslokaler, der er perfekte til både små og store arrangementer. Uanset om du planlægger et firmaevent, en konference eller en workshop, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte kursuslokale, der opfylder alle dine behov. Få også 8 gode tips til hvordan du afholder det ultimative kursus.

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N. Overgaard

Moderne og lækre kursuslokaler

Med sin idylliske beliggenhed midt i naturen, tilbyder Viborg Huset en fantastisk mulighed for firmaer og organisationer, der leder efter et inspirerende sted at afholde kurser eller konferencer.

Gode faciliteter

Vi har moderne kursuslokaler i Viborg Huset, som er perfekte til jer, der søger et sted at afholde jeres næste kursus eller workshop. Uanset om I er en lille eller stor gruppe, kan vores fleksible faciliteter imødekomme jeres behov. Vi har de nyeste teknologier, herunder projektorer og tavler, der gør det nemt for jer at præsentere jeres idéer og dele dem med hinanden.

Komfortable lokaler og lækker mad

Vi går op i jeres trivsel og produktivitet, hvilket afspejles af vores mødelokaler, der er indrettet med komfortable stole, god belysning og med en afslappende atmosfære. Ligeledes tilbyder vi lækker mad lavet af vores dygtige kokke, som også bespiser eleverne på Viborg Idrætshøjskole.

Smukke omgivelser

I pauserne kan I nyde den skønne natur og udsigten til Søndersø, der omgiver Viborg Huset. Vi har også et bredt udvalg af aktiviteter og events, som I kan deltage i og få en pause fra kurset. Vores forskelligartede udvalg af aktiviteter kan måske give jer nye idéer og inspiration til jeres arbejde.

Se de forskellige aktiviteter her

Stor fleksibilitet

Vi ønsker at gøre jeres møde eller kursus så nemt og behageligt som muligt. Derfor tilbyder vi fleksible tjenester, herunder levering af kaffe, mellemmåltider og måltider direkte til jeres mødelokale. Vi ved, hvor stressende og tidskrævende det kan være at arrangere et møde, så lad os sørge for alle detaljerne, så I kan fokusere på det vigtigste arbejde.

Læs mere om hvad vi udbyder samt priser på leje af lokalerne her - Mødelokaler i Viborg Huset: Det perfekte sted til møder

8 tips - Sådan holder du det perfekte kursus

1. Vælg det rigtige sted at holde kurset

Når du skal planlægge et kursus, er det afgørende at vælge det rigtige sted at holde det. Lokationen spiller en vigtig rolle i et kursus og kan have stor indflydelse på deltagerne og deres læring.

Et godt sted at starte er Viborg Huset, en moderne og inspirerende placering midt i naturen. Med vores lækre kursuslokaler og gode faciliteter kan I være sikre på at få den bedste oplevelse.

Kontakt Viborg Huset på tlf. 86 67 20 11 eller mail info@viborgih.dk for booking.

2. Planlæg kursets indhold på forhånd

At planlægge kursets indhold på forhånd er vigtigt for at have en klar idé om, hvad du gerne vil undervise i, og hvordan du vil strukturere kurset.

En god måde at organisere og overskueliggøre kursets indhold på, er ved at opdele det i mindre dele. Tænk kreativt og find måder at gøre læringen sjov, interaktiv og relevant for dine kursister.

3. Start med at præsentere dagsordenen

Ved at introducere kursisterne for dagsordenen gives der et overblik over, hvad der skal ske i løbet af kurset, samt hvilke emner der vil blive dækket.

Deltagerne kan herved også forberede sig mentalt og få en bedre forståelse for strukturen og indholdet.

4. Brug interaktive undervisningsmetoder

Interaktiv undervisning skaber engagerede og aktive læringsoplevelser, hvor deltagerne har mulighed for at stille opklarende spørgsmål og diskutere relevante problemstillinger.

Gruppeaktiviteter og diskussioner gør for eksempel undervisningen interaktiv, og skaber en dynamisk læringsoplevelse, hvor deltagerne involveres i egen læring.

5. Inkluder praktiske øvelser

Praktiske øvelser er en fantastisk måde at forankre læringen på og sikre, at deltagerne virkelig forstår og kan anvende det, de har lært.

Inkluder praktiske øvelser for at give deltagerne mulighed for at praktisere det, de har lært under kurset. Herved styrkes deres færdigheder og selvtillid på området.

6. Skab en positiv og støttende atmosfære

Skab en positiv atmosfære, hvor deltagerne føler sig inkluderet og trygge ved at stille spørgsmål og bidrage til diskussioner. Opfordrer deltagerne til at dele deres tanker, idéer samt erfaringer og vær lyttende over for deres bidrag.

7. Hav varieret undervisning

Variation i undervisningen er afgørende for at holde kursusdeltagere engagerede og motiverede. Ved at deltagerne oplever en bred vifte af undervisningsmetoder, kan de bedre forstå og huske det, de bliver undervist i.

8. Husk pauserne

Ved at indsætte pauser i løbet af kurset, har deltagerne mulighed for at slappe af, lade tankerne flyde frit og genopfylde deres energiniveau.

Desuden kan pauserne bruges til at skabe et fællesskab og fremme samarbejdet mellem kursisterne. Dette kan gøres ved at arrangere fælles aktiviteter i pauserne. Dette hjælper med at skifte fokus og forbedre koncentrationsevnen.

Viborg Huset har stor erfaring med at arrangere sådanne aktiviteter, se dine muligheder her.

Hold jeres næste kursus i Viborg Huset

Lyder Viborg Huset som et sted du vil afholde dit næste kursus, er du meget velkommen til at kontakte os for uddybende spørgsmål eller booking af et af vores lokaler. Vi kommer også gerne med forslag til hvordan kurset kan bygges op - i forhold til tidspunkter for mad og mulige aktiviteter i løbet af dagen.

Kontakt os på tlf. 86 67 20 11 eller info@viborgih.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular.

Besøg Viborg Huset