1920X1080 Viborg Idrætshøjskole Luftfoto
1920X1080 Viborg Idrætshøjskole Luftfoto

Mødelokaler i Viborg Huset: Det perfekte sted til møder

Viborg Huset tilbyder en bred vifte af mødelokaler, som passer til forskellige behov og ønsker. Uanset om I skal afholde et mindre møde eller en større konference, så har Viborg Huset faciliteterne til det. Læs med her og find ud af, hvorfor Viborg Huset er det ideelle sted til jeres fremtidige møder.

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N. Overgaard

Viborg Huset tilbyder en bred vifte af mødelokaler, som passer til forskellige behov og ønsker. Uanset om I skal afholde et mindre møde eller en større konference, så har Viborg Huset faciliteterne til det. Læs med her og find ud af, hvorfor Viborg Huset er det ideelle sted til jeres fremtidige møder.

Mangler I et sted at holde jeres næste møde eller kursus?

Så er Viborg Huset det perfekte sted for jer! 

Beliggende midt i Viborg med gode transportmuligheder og moderne faciliteter, er Viborg Huset det ideelle sted at afholde jeres næste møde. Vores rummelige lokaler og professionelle services vil sikre, at jeres møde eller kursus bliver en succes.

Læs mere om vores mange tilbud til afholdelse af jeres møder eller kurser her.

Hos Viborg Huset gør vi alt for at skabe de bedste rammer for jer, så I kan fokusere på det vigtige - nemlig jeres møde og det faglige indhold. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis I vil afholde jeres næste møde eller kursus på et sted, hvor der er plads til faglighed, kreativitet og samarbejde.

Inspirerende og aktivt miljø

Når I holder møder eller kurser i Viborg Huset, vil I opleve et fantastisk miljø, der summer af liv, flot natur og udsigt til Søndersø, som I kan nyde i pauserne.

Få et overblik over Viborg Huset og hvad det rummer her!

Vores fokus på sundhed og trivsel gennemsyrer også vores mødelokaler, hvor du vil finde komfortable stole, god belysning og en afslappende atmosfære. Vi er dedikerede til at skabe rammerne for et produktivt og behageligt møde, hvor der er mulighed for at tænke ud af boksen og finde nye løsninger.

Som en god start på jeres møde eller som et aktivt afbræk, vil I også kunne benytte jer af nogle af de mange aktivitetsmuligheder, som også findes i Viborg Huset.

Se vores tilbud på aktiviteter og events her.

Gode faciliteter

Viborg Huset råder over moderne og lækre faciliteter til møder, kurser og konferencer, der kan rumme både små og store grupper.

Vores moderne og rummelige mødelokaler er perfekte til både mindre og større grupper, hvor I kan præsentere jeres ideer og planer i et inspirerende miljø.

Uanset om I planlægger en lille workshop eller en større konference, kan I finde et passende mødelokale i Viborg Huset. Vi har alt fra små og intime mødelokaler til en stor foredragssal med plads til op til 135 personer.

Alle mødelokalerne er udstyret med de nyeste teknologier, herunder projektorer, tavler og netværksadgang, der gør det nemt at præsentere og dele jeres idéer med hinanden. Uanset om I planlægger en workshop eller en konference, vil I have alle de nødvendige faciliteter lige ved hånden.

Fleksibilitet og tilpasningsevne

Det er ikke kun vores lokaler, der er fleksible - vores tjenester er det også! Har I har brug for at få kaffe, mellemmåltider eller jeres måltider leveret ind i mødelokalet, er det ikke noget problem. 

Vi forstår, at det at afholde et møde kan være stressende og tidskrævende, og derfor ønsker vi at gøre det så nemt og behageligt for jer som muligt. Viborg Huset er her for at hjælpe jer med at få det bedste ud af jeres møder og arrangementer.

Maden

Mens man sidder i møde, skal der selvfølgelig nogle forsyninger til for at holde energiniveauet i gang. Viborg Huset tilbyder nærende og lækker mad og forfriskninger såsom kaffe, brød, vand og frugt.

Hvis det drejer sig om et længere møde, så kan I også nyde en middag på højskolen. Vores mad er ikke kun lækker, men også sund og nærende - perfekt til at danne de bedste rammer omkring jeres møde.

Se oversigt over vores mødepakker og de tilhørende priser

Eftersom Viborg Huset er en del af Viborg Idrætshøjskole går vi selvfølgelig op i at servere en både sund, næringsrig og lækker kost til vores kursister.

Læs om den mad vi serverer, og hvad vi går op i for at sikre god kvalitet og service

Mødepakker og priser

Viborg Huset tilbyder skarpe priser ved leje af vores mødelokaler.

Se priserne for diverse møder/kurser her.

Se priserne på vores Standard-mødepakker her. Vi tilrettelægger naturligvis gerne jeres møder efter de ønsker, I har.

Se priserne på leje af andet udstyr og faciliteter her.

Afbestillingsbetingelser

Viborg Huset har forskellige betingelser ved leje af mødelokaler eller andre faciliteter.

Relevant for leje af et mødelokale er, at afbestillingen skal ske senest 48 timer før det aftalte tidspunkt. Hvis denne betingelse ikke overholdes, vil der blive opkrævet det fulde beløb.

Der kan foretages mindre justeringer i deltagerantallet helt op til 24 timer før mødet starter. Herefter vil der blive opkrævet den fulde pris for hver ikke fremmødte deltagere.

Du kan læse om Viborg Husets andre betingelser her

Kontakt Viborg Huset for leje af lokaler

Leder I efter en inspirerende og dynamisk ramme til jeres næste møde eller event? Så kontakt Viborg Huset.

Vi er dedikerede til at skabe en inspirerende og dynamisk ramme, hvor I kan få mest muligt ud af jeres møde eller event, og samtidig nyde vores lækre mad og værdsætte vores moderne mødelokaler.

Vi glæder os til at hjælpe jer med at finde den bedste pakke og pris, der passer til jeres behov og ønsker.

Besøg Viborg Huset