1920X1080 Rejser Højskole Studietur Frankrig3
1920X1080 Rejser Højskole Studietur Frankrig3

Adventure rejse til Frankrig for unge - Udforsk det franske landskab

Drømmer du om at udfordre dig selv, forbedre dine færdigheder inden for sport og blive en del af et stærkt fællesskab? Så er en adventure rejse til Frankrig lige noget for dig! Læs videre for inspiration til hvilke aktiviteter du kan lave på din adventure rejse og hvem du kan rejse med.

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N. Overgaard

Seks fede adventure oplevelser i Frankrig

Adventure er en anderledes og spændende måde at udforske verden på, og er endnu sjovere at gøre sammen med andre. Og hvilket bedre sted at gøre det end i det smukke Frankrig? Her har vi samlet seks af de mest fantastiske adventure oplevelser, Frankrig har at byde på.

1. Surfing

Frankrig er kendt for sine fantastiske surfspots langs den atlantiske kyst. Hvis du er interesseret i at lære at surfe eller forbedre dine surfe evner, er en tur til en af de mange surf camps i Frankrig et must. Her vil du få undervisning af erfarne instruktører og have masser af tid til at øve og nyde det krystalklare vand og de perfekte bølger.

2. Klatring

Frankrig er et paradis for klatrere med sine imponerende klippeformationer og bjerge. Uanset om du er erfaren inden for klatring eller søger nye udfordringer, kan steder som Chamonix, Fontainebleau og Verdon Gorge stå øverst på din liste. Landet byder desuden på talrige muligheder for både indendørs og udendørs klatring med dygtige guider, der kan assistere dig i at finpudse din teknik og øge din sikkerhed.

3. MTB

Frankrig er kendt for sin smukke natur, og dette land er også en drømmedestination for MTB-entusiaster. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for mountainbike, kan du udforske utrolige stier og opleve den fantastiske natur, som dette land har at byde på. Forestil dig at cykle gennem grønne skove, krydse floder og erobre udfordrende bjergstier, alt imens du nyder den friske luft og den betagende udsigt. Frankrig har et utal af MTB-stier, der passer til alle niveauer af erfaring. 

4. Kanoture

Frankrigs utallige vandveje indbyder til spændende og sjove kanoture for unge, der ønsker at forbedre deres færdigheder inden for vandsport og adventure. Glid lydløst igennem det krystalklare vand eller drøn ned ad brusende floder, mens du omgiver dig med majestætiske klipper, frodige skove og idylliske landskaber. På en kanotur i Frankrig får du mulighed for at udforske nogle af landets smukkeste floder og søer, komme tættere på naturen og udfordre dig selv.

5. Vandring

Landet har også et væld af smukke vandrestier og naturskønne områder, der er perfekte til at udforske til fods. Tag på en vandretur i de franske alper eller opdag de betagende landskaber i f.eks. Pyrenæerne. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren vandrer, vil du blive overvældet af den naturlige skønhed og de udfordrende ruter, der venter på dig. Med en erfaren guide ved din side kan du trygt udforske naturen og opleve øjeblikke, der vil tage pusten fra dig.

6. Zipline

Zipline er en aktivitet, der vil få dit hjerte til at banke og dine øjne til at skinne af glæde. I Frankrig finder du nogle af de mest spektakulære zipline ruter, hvor Les Ecouges Gorges er et af dem. Stedet er kendt for sin betagende udsigt og adrenalinfyldte zipline ruter, der lader dig svæve gennem luften og nyde synet af de imponerende klippeformationer og frodige skove under dig.

Læs også: Kajak Rejser til Norge for unge - Bliv en del af et stærkt fællesskab

1920X1080 Rejser Højskole Kajak Foskajak3
IM815x1080 adventure

Tag på adventure rejse med Viborg Idrætshøjskole

Er du en ung sportsentusiast, der elsker at udfordre dig selv og forbedre dine færdigheder inden for sport? Og vil du samtidig gerne være en del af et stærkt fællesskab på en højskole? Så er et ophold på Viborg Idrætshøjskole den perfekte mulighed for dig. Opholdet er inklusiv en spændende og eventyrlysten studierejse, hvor vi skal bo på et fransk slot!

I efteråret tager hele højskolen til det smukke område omkring Monts d'Ardèche Natural Regional Park, tæt på det berømte vinområde Rhonedalen. Her skal vi opleve ægte fransk vin- og bondekultur og besøge lokale markeder med lækker mad og specialiteter.

Men turen byder ikke kun på kulturelle oplevelser. Vi vil også få mulighed for at give os i kast med spændende idrætsaktiviteter såsom kanoture ned ad den legendariske Ardeche-flod, MTB-ture gennem vinmarkerne og klatring på kalkstensklipper langs floden Chassezac.

Læs mere om efterårets studietur til Frankrig her

Vælger du at tilbringe foråret hos os, vil du selvfølgelig også få muligheden for at deltage i en fantastisk studietur!

Læs om vores studietur i foråret her

Livet på Viborg Idrætshøjskole 

En idrætshøjskole handler ikke kun om eventyr og sport. Den handler også om at blive en del af et stærkt fællesskab. På en højskole vil du møde andre unge, der deler dine interesser og passioner. I vil støtte hinanden, udfordre hinanden og skabe minder for livet sammen.

Hvis Viborg Idrætshøjskole lyder som noget for dig, kan du booke en gratis rundvisning her eller bestille en brochure.

Er du klar på et eventyr sammen med os, kan du allerede tilmelde dig et ophold her.

Har du nogen spørgsmål til opholdet eller studieturen, er du mere end velkommen til at kontakte os på tel. 86 67 20 11 eller e-mail info@viborgih.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

1920X1080 Rejser Højskole Studietur Frankrig4
1920X1080 Rejser Højskole Klatring (1)

I tvivl om dine valg?