Studietur i efteråret

Området ligger ved nationalparken Monts d’Ardèche Natural Regional Park, og tæt på det kendte vinområde Rhonedalen. Området bærer præg af fransk vin/bondekultur og turisme, og det giver os mulighed for, at opleve ægte markeder med lokal mad og andre specialiteter.

Turen byder også på besøg i en af Europas største og flotteste grotter, samt en frisk vandretur gennem vinmarkerne i den tid, hvor der høstes druer til vinproduktionen. Du får altså en chance for, at opleve den franske vinbonde i aktion. Vandreturen sluttes af med prøvesmagning af de lokale vine fra et økologisk drevet vinslot.

Udover de fantastiske kulturtilbud, som også inkluderer et restaurantbesøg, byder turen også på fantastiske idrætsaktiviteter. Der vil både være en kanotur ned af den legendariske Ardechece-flod med dens strømfald og fantastiske natur, MTB-tur igennem vinmarkerne og klatring på kalkstensklipper langs floden Chassezac. Chassezac byder sig til med mulighed for en frisk dukkert. Alt det, kombineret med et veloplagt team af lærere og hjælpere, giver en uforglemmelige tur til Sydfrankrig.

Vi bor i lejligheder på et gammelt vinslot med svimmingpool.

Se alle rejser med højskolen