Elevforeningen

Medlemskab af Viborg Elever

Fra den 11. maj 2022 har Viborg Elevers bestyrelse truffet beslutning om at gøre alle nuværende medlemmer af elevforeningen, til livstidsmedlemmer.

Vi vil så gerne have jer med til at blive ved med at sprede budskabet om verdens bedste højskole og samtidig deltage i vores arrangementer – derfor giver vi jer nu livstidsmedlemsskab.

Vi har en sund økonomi og med det nye tiltag om automatisk medlemskab for nuværende elever samt et velfungerende vinterstævne, har vi i samarbejde med højskolen vurderet, at vi i fremtiden fint kan klare os økonomisk.

Det betyder også, at elever der afslutter deres ophold på Viborg Idrætshøjskole, fra og med Foråret 2022, automatisk bliver Livstidsmedlemmer.

Hvis man ikke er medlem på nuværende tidspunkt, men gerne vil være det, er der kun en måde at melde sig ind i Elevforeningen på, og det er ved at betale for et personligt livstidsmedlemsskab på 600 kr.

Medlemskab betales på reg. 1551 kontonr. 6491782 – husk at angive dit navn og årgang.

Netværket Viborg IH

Som medlem af elevforeningen kan du melde dig ind i Netværket  for bare 10 kr. – et engangsbeløb!

Du tilmelder dig ved at betale de 10 kr. til konto 8491-4910014205 – mrk. navn og “Netværket” samt din Årgang på Viborg IH – du kan melde dig ind løbende.

Efter indmeldelse modtager du invitationer til diverse arrangementer.

Udover betaling af medlemskabet er det vigtigt, at du udfylder en tilmelding – klik her

Viborg Elevers bestyrelse

Bag Viborg elever, sidder der en lille flok af tidligere elever, som udgør bestyrelsen.
Det er dem der arrangerer og udvikler forskellige arrangementer og muligheder, for medlemmer af elevforeningen.

De arrangerer blandt andet Vinterstævne, som er et stævne for tidligere elever, der er medlem af Elevforeningen og som har hold i en forening.

De arrangerer også et Elevmøde og Recall, som er gensynsweekender for tidligere elever, som er medlem af Elevforeningen, samt Julesang i flere større byer i Danmark.

Alt sammen noget de arrangerer for Jer tidligere elever!

 

Vedtægt