Rejser

Det er fedt at rejse og du får nogle unikke oplevelser, når du rejser med din idræt.

Du må rejse 1/7 af dit ophold – det betyder, at for hver uge du er højskoleelev, må du rejse en dag…
Det vil sige, at hvis du er elev i 26 uger, så må du max rejse i 26 dage!

Studietur til Frankrig

I efteråret rykker hele højskolen en uge til nationalparken Monts d’Ardèche Natural Regional Park, hvor vi skal dyrke en masse sport, men også være lidt kulturelle – en fantastisk rejse!

Studietur til Østrig

I foråret flytter vi hele højskolen til Nassfeld i Østrig. En fælles skitur for alle højskolens elever, hvor alle bliver undervist på deres eget niveau, så man får mest muligt ud af turen.

Adventure i Livigno

Vi skal en uge til den afsidesliggende adventure-by Livigno ligger gemt mellem massevis af tinder og smuk natur, i det nordlige Italien. En tur med oplevelser og udfordringer, som vi aldrig glemmer.

Dykkertur

Turen går til til Indonesien, Fillipinerne eller Malta.
Rene dykker-mekkaer, hvor der er rig mulighed for at blive AAOW dykker.

Foskajak i Norge

Her er der mulighed for masser af leg, vildskab og bevægeglæde i den smukke og vilde natur!

Friluftsliv til Norge

Er du bare helt pjattet med det primitive friluftsliv? – så er denne tur lige noget for dig. Turen er for alle – også for dig der ikke tidligere har dyrket friluftsliv…

Kanotur på Gudenåen

3 dages kanotur på Gudenåen med overnatning i telt, bivuak eller shelter og madlavning på bål eller trangia er den vigtigste bestanddel i uge 23 i Danmark.

Klatring i Frankrig

Vi skal til et område hvor der er over 3500 klatreruter i nærområdet, og vi kan fra vores bolig gå ud til de første 500 af dem, som ligger lige ned til den lokale flod.

Tropeeventyret på Filippinerne

Find solbriller og snorkelgrej frem! Så er du klar til hemmelige øer med svajende palmer, kridhvide sandstrande, havskildpadder og ægte tropeeventyr.