Rejser

Det er fedt at rejse og du får nogle unikke oplevelser, når du rejser med din idræt.

Du må rejse 1/7 af dit ophold – det betyder, at for hver uge du er højskoleelev, må du rejse en dag…
Det vil sige, at når du er elev i 18 uger, så må du max. rejse i 18 dage!

Studietur til Frankrig

I efteråret rykker hele højskolen en uge til nationalparken Monts d’Ardèche Natural Regional Park, hvor vi skal dyrke en masse sport, men også være lidt kulturelle – en fantastisk rejse!

Studietur til Østrig

I foråret flytter vi hele højskolen til Nassfeld i Østrig. En fælles skitur for alle højskolens elever, hvor alle bliver undervist på deres eget niveau, så man får mest muligt ud af turen.

Adventure i Livigno

Vi skal en uge til den afsidesliggende adventure-by Livigno ligger gemt mellem massevis af tinder og smuk natur, i det nordlige Italien. En tur med oplevelser og udfordringer, som vi aldrig glemmer.

Dans i Berlin

Berlin er et mekka for dansere og under-visere. Vi vil prøve at komme rundt om det hele; hip hop, jazz, moderne, locking/ popping, house, ballet, yoga og pilates, samt diverse alternative dansestilarter.

Dykkertur til Indonesien, Fillipinerne eller Malta

Rene dykker-mekkaer, hvor der er rig mulighed for at blive AAOW dykker.
Du får med garanti en uforglemmelig naturoplevelse under havets overflade.

Foskajak i Norge

Her er der mulighed for masser af leg, vildskab og bevægeglæde i den smukke og vilde natur!
Højdepunktet er at padle gennem stort og vildt fossende vand… at prøve at surfe i bølger.

Friluftsliv i Sverige

Er du bare helt pjattet med det primitive friluftsliv? – så er denne tur lige noget for dig. Turen er for alle – også for dig der ikke tidligere har dyrket friluftsliv…

Kanotur på Gudenåen

3 dages kanotur på Gudenåen med overnatning i telt, bivuak eller shelter og madlavning på bål eller trangia er den vigtigste bestanddel i uge 23 i Danmark.

Klatring i Frankrig

Vi skal til et område hvor der er over 3500 klatreruter i nærområdet, og vi kan fra vores bolig gå ud til de første 500 af dem, som ligger lige ned til den lokale flod.