Naturzoner Skov Højskole Viborg4
Forest FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Skoven

Højskolen ligger midt i en skøn naturzone, omkranset af søer, skov og bakker – alt sammen strækker sig over et kæmpe areal, som er frit tilgængeligt og som skaber de perfekte rammer for vores højskoleelever.

I natur[-]skønne om[-]givelser 

Skoven omkring vores højskole strækker sig over et stort område, og det bedste er, at det hele er frit tilgængeligt for vores elever. Uanset om du er til trailløb, mountainbiking, orienteringsløb, kajak, SUP (Stand Up Paddleboard), svømning eller andre friluftsaktiviteter, har vi det hele lige uden for døren. Dette gør det nemt for dig at integrere naturen som en naturlig del af din dagligdag og træning.

Vi forstår vigtigheden af at have adgang til forskellige sportsgrene uden at skulle bekymre dig om transport. Vores beliggenhed giver dig friheden til at udforske og dyrke dine interesser, uanset om det er at kaste dig ud i adrenalinfyldte aktiviteter eller bare tage en afslappende gåtur i skoven.

Mtb Ku 1
Mtb Ku Kursister
1920X1080 Mtbkursus Viborg Idrætshøjskole Kortkursus8 (1)
Forest FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Spænd hjelmen og slå dig løs 

Vi bruger dagligt den skønne natur omkring os og gerne hele året rundt.

I forhold til mange af vores fag, så som trailløb, MTB, orientering, kajak, SUP (Stand Up Paddleboard), svømning og meget mere, har det stor betydning, at vi har det hele uden for døren, og ikke skal benyttes os af transport for at udøve de forskellige sportsgrene.

Der er ingen undskyldning for ikke at tage del i de fantastiske muligheder, vores naturomgivelser tilbyder. Så spænd hjelmen, tag dine sko på, og lad os sammen udforske de smukke omgivelser. Måske endda hånd i hånd – fordi de bedste minder skabes ofte i naturens omfavnelse. Velkommen til en højskoleoplevelse, hvor naturen er din legeplads, og eventyret begynder lige uden for døren.