Idrætshøjskole Dans Banner

Danse[-]studie

På Viborg Idrætshøjskole har vi flere forskellige rum, hvor der kan arbejdes med rytmisk gymnastik og dans... spejlsal, annexhal m.m.

Vores danselokaler 

På Viborg Idrætshøjskole kan du træne rytmisk gymnastik og dans i både den lyse og forholdsvis nye spejlsal, i den ældre men hyggelige annexhal, springsalen eller i “Kirken”.

Herunder kan du læse mere om vores forskellige danselokaler. 

Spejlsalen

Ny moderne og indbydende træningssal med fokus på god lyd, stor spejlvæg og vinduesparti ud mod den grønne omkringliggende natur, der giver et fantastisk lys i salen. Bruges til fitness, gymnastik og dans.

Springsalen

Danmarks smukkeste springsal med springgrave, fiberbane i gulvet, stortrampolin, luft- og skumredskaber. Samlingsplads med indendørs ildsted og bliver derfor også brugt til foredrag, fortælling, sang mv.

815X1080 Rytmisk Gymnastik Dans

Annexhal

Træningshal på 18 x 26 m til boldspil, gymnastik, dans og holdfitness. Spejlvæg på den ene langside, så lokalet er optimalt til holdundervisning til fitness, gymnastik og dans.

"Kirken" eller "Church of Pain"

Sal af den gode, gamle type med store fine afrundede vinduer, som i en kirke, ud mod parken og Søndersø. Bomme, ribber og tove – men nu også udstyret med alle mulige rekvisitter til Crosstræning og boksning og anden sveddryppende træning. Salen kaldes i daglig tale ”Church of Pain” eller “Kirken”.

1920X1080 Viborg Idrætshøjskole Underviser Dans Rytmisk Gymnastik