815x1080 elevmøde beachvolley
Sports Volleyball FILL0 Wght400 GRAD0 Opsz48

Beachvolley

Viborg Idrætshøjskole har fire udendørs beachvolleybaner, med en ideel beliggenhed for både den populære sport, og vores elever.

Beachvolleybanerne er et af de populære mødesteder for vores elever. Om det er i undervisning eller i fritiden - her kan de nyde beachvolley, forbedre deres færdigheder og deltage i en aktiv sport.

1920X1080 Beachvolley

Beachvolleybaner

Den perfekte beliggenhed
Banerne ligger perfekt mellem svømmehallen og skoven, som giver eleverne mulighed for at nyde både læ og sol, og som gør det til en behagelig oplevelse at spille beachvolley hele sommeren igennem.

Populære baner
Banerne bruges flittigt til både undervisning og fritidsaktiviteter. Det giver eleverne mulighed for at forbedre deres færdigheder og samtidig nyde det sociale aspekt af sporten.

Populær sport
Beachvolley er kendt for at være en populær sport, og det er tydeligt, at det også er tilfældet på Viborg IH. Eleverne nyder det og har det sjovt og dertil kommer, at det en udfordrende aktivitet, som fremmer teamwork og fysikken.

Alt i alt er vores beachvolleybaner et af de populære mødesteder for vores elever. Om det er i undervisning eller i fritiden - her kan de nyde beachvolley, forbedre deres færdigheder og deltage i en aktiv sport.

Læs mere om faget Beachvolley her…