Filippinerne Drone02
Filippinerne Drone02

Rejser til Filippinerne for unge - Opdag øerne med Viborg IH

Drømmer du om at udforske uberørte øer og at dykke ned i den autentiske filippinske kultur? Så er vores rejser til Filippinerne den perfekte mulighed for dig! 

På denne rejse vil du ikke kun få mulighed for at svømme med farverige fisk og majestætiske havskildpadder, men også besøge lokale landsbyer, smage traditionelle retter og danse til rytmerne af filippinsk musik. Tag på et eventyr, hvor du hver dag bringer nye oplevelser og minder for livet. Oplev Filippinerne på en måde, du aldrig vil glemme!

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N. Overgaard

Hvorfor Filippinerne er perfekt til unge eventyrer

Filippinerne er en skattekiste af oplevelser, der venter på at blive udforsket af unge eventyrere. Med over 7.000 øer byder dette tropiske paradis på uendelige muligheder for spændende aktiviteter og opdagelser. Forestil dig at snorkle i fantastisk koralrev, trekke gennem bjerge, og bestige vulkaner med betagende udsigter. Uanset om du søger adrenalinsus eller afslapning, har Filippinerne det hele.

Filippinerne kombinerer naturskønne områder med en rig kulturarv, der giver dig chancen for at møde venlige lokale og smage autentisk filippinsk mad og deltage i traditionelle festivaler. De farverige markeder, historiske kirker og livlige byer som Manila, tilbyder en dybdegående oplevelse af landets unikke kultur.

Dette er den perfekte destination for unge, der søger afslapning, adrenalinfyldte eventyr, kulturelle oplevelser og uforglemmelige minder, på en og samme tid.

Fede fede aktiviteter du skal opleve i Filippinerne

Filippinerne er et sandt paradis for eventyrlystne rejsende, der søger unikke oplevelser og uforglemmelige minder. Her er fem fede aktiviteter du absolut ikke må gå glip af, når du besøger dette fantastiske land:

 1. Dykning og snorkling: Filippinerne er kendt for nogle af verdens bedste dykker- og snorkel steder. Udforsk farverige koralrev og svøm med skildpadder og eksotiske fisk. Uanset hvor du vælger at dykke, vil du blive betaget af det rige liv under vandet og det krystalklare vand.

 2. Trekking og vandreture: Tag på trekking eventyr gennem de frodige bjergområder i Filippinerne. Bestig vulkaner som Mayon Volcano eller udforsk mindre bjerge for at opleve solopgangen over skyhavet. Disse vandreture byder på enestående naturoplevelser og spektakulære udsigter.

 3. Ø-hop og strandliv: Filippinerne består af over 7.000 øer, hvilket gør ø-hop til en næsten uundgåelig del af rejsen. Besøg smukke øer, hvor du kan nyde krystalklart vand, hvide sandstrande, fantastiske snorkelmuligheder og nyde den afslappede ø-stemning.

 4. Kulturelle skatte og festivaler: Filippinerne har en rig kulturarv, som du kan opleve gennem besøg på historiske steder og deltagelse i farverige festivaler. Udforsk gamle kolonibygninger eller deltag i livlige festivaler, hvor gaderne fyldes med musik, dans og farverige kostumer. Disse oplevelser giver dig et indblik i landets historie og kultur.

 5. Eventyr i naturen: Filippinerne byder på en bred vifte af naturoplevelser for eventyrlystne rejsende. Tag på canyoning, hvor du kan hoppe fra vandfald og glide ned ad naturlige vandrutsjebaner. Beundrer unikke landskaber, der ændrer farve med årstiderne. Uanset hvilken type eventyr du søger, vil Filippinerne overraske og begejstre dig med sin naturlige skønhed.

Et tropisk eventyr på Filippinerne med Viborg IH

Hos Viborg Idrætshøjskole tilbyder vi ikke kun fællesskab og undervisning i dine yndlingsfag, men også uforglemmelige rejseoplevelser, der kombinerer sport, kultur og eventyr! Blandt vores tilbud finder du to spændende rejser til Filippinerne.

Dykker­rejse til Filippinerne

Er du fascineret af livet under vandet? Så kan du vælge dykning som fag på højskolen og få mulighed for at få et dykkercertifikat og deltage i en dykkerrejse til Filippinerne. På rejsen bor vi primært på både, som vi også dykker fra, men vi kommer også til at opleve fastlandet undervejs. Du vil i alt have ca. 16 dyk, hvoraf de to er natdyk!

Oplev den ultimative frihed når du dykker blandt delfiner, havskildpadder, koralrev og skibsvrag!

Er du i forvejen certificeret dykker, vil du kunne bygge videre på dine færdigheder og få endnu mere ud af oplevelsen!

Læs mere om vores dykkerrejse til Filippinerne og dykkercertifikat.

Rejse til Secret Island

Tag med dine højskolevenner på en rejse til Secret Island, hvor vi går off-grid og off-line, mens vi oplever en verden uden for turisternes rækkevidde.

På en rejse til Filippinerne vil du også få mulighed for at prøve en række spændende aktiviteter:

 • Kajak

 • Yoga

 • Koralrev plantnings-projekt

 • Idrætsfestival på Maglalambay

 • Madlavningskursus og indkøb med Wendy

 • Harpunfiskeri (som også kaldes UV jagt og undervandsjagt med harpun)

 • Kitesurfing

 • Dykning.

Er du klar til at kombinere sport, kultur og eventyr i en af verdens mest spændende destinationer, så er en rejse til Filippinerne med Viborg IH det perfekte valg for dig. Vi ser frem til at tage dig med på denne uforglemmelige rejse og sammen skabe minder, der vil vare resten af livet.

Læs mere om vores rejse Secret Island

Har du spørgsmål til vores højskoleophold?

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 86 67 20 11 eller mail info@viborgih.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Ønsker du at besøge skolen, kan du booke en rundvisning her, eller bestille en brochure for at få indblik i højskolelivet.

Besøg os til Åbent Hus

Vi holder også åbent hus flere gange om året. Her har du mulighed for at opleve højskolen, faciliteterne og fornemme den gode højskoleånd på egen krop. Se datoerne og programmet for Åbent Hus.

Ofte stillede spørgsmål om vores rejser til Filippinerne

Hvornår er det bedst at rejse til Filippinerne?

Den bedste tid at besøge Filippinerne er i den tørre sæson fra november til april, hvor vejret er mest behageligt og solrigt.

Hvad er fordelene ved at rejse med en højskole?

At rejse med en højskole giver dig mulighed for at opleve Filippinerne i et trygt og struktureret miljø. Du vil rejse sammen med dine venner, deltage i planlagte aktiviteter og have erfarne undervisere med.

Hvilke typer aktiviteter kan jeg forvente på en højskolerejse til Filippinerne?

Du kan forvente en blanding af kulturelle oplevelser, sportsaktiviteter, naturoplevelser og frivilligt arbejde. Vi sørger for, at der er noget for enhver smag, så du får en alsidig og berigende rejseoplevelse.

Hvordan er indkvarteringen på rejsen?

På rejsen indlogerer vi os i bambushytter, som ligger helt ned til vandet og selvfølgelig med en fantastisk smuk havudsigt. Uanset hvor vi bor, vælger vi altid sikre og komfortable steder.

Er der mulighed for at deltage i frivilligt arbejde under rejsen?

Ja, der er mulighed for frivilligt arbejde under rejsen. Vi besøger Maglalambay High School for at deltage i frivilligt arbejde. Derudover udforsker vi omkringliggende øer, herunder Popotan Island med sine 5.000 indbyggere, hvor vi slutter af ved The Island House.

815X1080 Tropeeventyr Filippinerne Bambushytter
1920X1080 Vand Tropeeventyr Filippinerne (1)

I tvivl om dine valg?