Kajakpolo Udendørs
Dronebilledecmyk

Hold events i Viborg Huset: Unikke arrangementer og oplevelser

Er I på udkig efter spændende og unikke arrangementer i Viborg? Så er I kommet til det rette sted! Viborg Huset er det perfekte sted at holde events, uanset om det er en fest, en konference eller en workshop. Vores smukke lokaler og fantastiske beliggenhed giver jer den perfekte ramme til at skabe uforglemmelige oplevelser. Læs videre for at opdage, hvad Viborg Huset kan tilbyde jer.

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N. Overgaard

Hold jeres næste event i Viborg Huset

Viborg Huset er det perfekte sted for jer, der er på jagt efter en spændende og anderledes måde at tilbringe jeres dag med venner eller kollegaer på! Vores brede udvalg af fantastiske aktiviteter og topmoderne faciliteter giver jer mulighed for at forbedre jeres sportslige færdigheder, udfordre hinanden og skabe et stærkt sammenhold.

Vores erfarne instruktører og undervisere vil sørge for, at I får en uforglemmelig oplevelse, hvor sikkerheden er i højsædet. Uanset om I er til polterabend, firmaarrangement, konference eller noget helt fjerde, vil vores aktiviteter løsne op for stemningen og give jer masser af energi. Vi sikrer selvfølgelig, at I får grundige instruktioner både før og under aktiviteterne.

Så kom og oplev en dag fyldt med sjov, udfordringer og samarbejde i Viborg Huset! Vi glæder os til at byde jeres hold velkommen.

Kontakt os på tlf. 86 67 20 11, mail info@viborgih.dk, eller udfyld vores kontaktformular her.

Opdag vores fantastiske faciliteter og skab uforglemmelige oplevelser

Vi står klar til at hjælpe med at arrangere jeres kommende event, om det så skal være en tur i svømmehallen, dansesalen, et møde i et af vores moderne mødelokaler eller en kombination af vores mange tilbud. Vi hører sammen med Viborg Idrætshøjskole, hvilket også bærer præg af vores meget sporty faciliteter og aktiviteter. Nedenfor er en liste over nogle af de mange aktiviteter vi har at tilbyde.

Svømmehal

Vi har vores egen svømmehal hvor det både er muligt at svømme, dykke, spille kajakpolo eller prøve vores kunstige bølge.

Læs mere om svømmehallen her

Stadion

Vores atletikstadion er et af de smukkeste steder og sætter rammerne for en perfekt dag i atletikkens tegn. Vi har desuden en fodboldbane på græsarealet i midten.

Læs mere om vores atletikstadion her

Danmarks største klatrevæg

Vi har Nordeuropas største kunstige klatrebjerg! Derudover har vi også en stor indendørs klatrevæg samt et boulderrum, så der er tilbud til både nybegyndere og erfarne klatrere.

Læs mere om vores enestående klatrevæg her

Springsal

Vores springsal egner sig til flere formål. Selvfølgelig har vi en masse tilbud og faciliteter til at springe, men salen er også hyppigt brugt til fælles aktiviteter som foredrag og sang.

Læs mere om vores springsal her

Dansestudie

Der er rig mulighed for at udfolde sine dansevner i Viborg Huset eftersom vi har flere sale, der egner sig til dette.

Læs om vores danse faciliteter her

Beachvolleybaner

Vi har flere beachvolleybaner på højskolen som bare venter på at blive taget i brug. Så hvis I er klar til at udfordre hinanden til et spil, er I velkomne til at benytte vores baner.

Læs mere om vores beachvolleybaner her

Gymnastiksal

Gymnastiksalen bruges primært til hård fysisk træning, hvor vi har alt det udstyr, der skal bruges til en sjov, svedig og hård workout.

Læs mere om vores gymnastiksal her

Foredragssal

Vi har en flot foredragssal med plads til 130 mennesker. Salen er rummelig og der er masser af plads til både foredragsholder og publikum.

Læs mere om vores foredragssal her

Skovområde

Vi har den smukkeste skov lige ved Viborg Huset. Her er der rig mulighed for at nyde naturen og måske bare gå en hyggelig tur. Ellers tilbyder vi også instruerede ture på vores mountainbikes, orienteringsløb eller trailløb.

Læs mere om vores tilbud i skoven her

Søndersøen

Beliggende lige ved Viborg Huset, kan du tage del i en lang række spændende aktiviteter på Søndersøen. Prøv kræfter med kajakpolo på vores polobane eller tag ud på en afslappende tur i kajak eller kano. Og hvis du er mere til svømning, så er søen også det ideelle sted til en forfriskende dukkert.

Læs mere om vores tilbud ved Søndersø

Vil I prøve kræfter med mere end en aktivitet?

Har du lyst til at udfordre dig selv med flere spændende aktiviteter på én dag? Så tjek vores pakketilbud ud! Her kan du prøve kræfter med forskellige sportsgrene og færdigheder. Kom og oplev en dag fyldt med sjov, læring og nye udfordringer!

Læs mere om vores pakketilbud her

Priser

Vi tilbyder som sagt en bred vifte af events og har sørget for at vores priser er konkurrencedygtige, så I kan få mest ud af jeres oplevelse uden at bekymre jer om budgettet.

Se en oversigt over priserne på vores tilbud her

Vi glæder os til at byde jer velkommen til jeres event og vil gøre alt for, at I får en uforglemmelig dag.

Klatring 2 1010X500 Acf Cropped
1920x1080 svømning svømmehal

Besøg Viborg Huset