Pitstop På Hoejskole 07 1010X500 Acf Cropped
1920X458 Pitstop

Højskole pitstop

– Få en pause fra hverdagen!

Har du lyst til at få et afbræk fra hverdagens stress og jag, eller trænger du bare til der sker noget nyt? Så tag et pitstop på Viborg Idrætshøjskole! Her kan du få lov til at sætte farten ned, mens du udforsker dine interesser, udfordre dig selv og møder nye mennesker!

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N Overgaard, senest opdateret 31. marts 2023

Hvad er et højskole pitstop?

Et højskole pitstop giver dig mulighed for at få et afbræk fra din daglige rutine, lære nye ting og skabe nye venskaber og netværk. Det er også en fantastisk mulighed for at få nye kompetencer, som kan bruges i din videre uddannelse og erhvervsliv. Her er der garanti for at opleve personlig udvikling, fællesskab og stærke venskaber.

De fleste højskoler tilbyder både korte og lange kurser. De korte kurser vare typisk en til to uger, og de lange varer mellem fire til seks måneder. Det er kun muligt at søge om PITstop på de lange kurser. På Viborg Idrætshøjskole er længden på et langt ophold enten 19 i efteråret eller 25 uger i foråret.
Et pitstop på højskole, er en unik mulighed for at få en pause fra hverdagen og samtidig udvikle dig som person. Så tag et pitstop på Viborg Idrætshøjskole og få en fantastisk oplevelse.

Læs også: Bestil brochure og få svar på dine spørgsmål om højskolelivet.

Pitstop På Hoejskole 04 1010X500 Acf Cropped
Pitstop På Hoejskole 05 1010X500 Acf Cropped

5 gode grunde til at tage et pitstop på en højskole

1. Ekspandér dine horisonter

På en højskole har du mulighed for at udforske nye interesser eller dykke dybere i dem du allerede kender. Ved at deltage på diverse fag og workshops, får du mulighed for at komme ud af din comfortzone og lære noget nyt.

2. Mød nye mennesker

Et ophold på en højskole giver dig mulighed for at møde nye mennesker og danne nye relationer. Det er en god måde at møde nye venner og skabe et større netværk.

3. Få et afbræk fra hverdagen

Ved at tage et højskoleophold, får du et pusterum fra dagligdagen, uddannelsen, studiet eller jobbet. Du får mulighed for at koble af og reflektere over dine mål og ambitioner i fællesskab med de andre elever.

4.Gør noget godt for dig selv

På en højskole får du mulighed for at investere en masse tid og energi i dig selv. Det er derfor en god måde at tage en pause fra hverdagen på og give dig selv et boost.

5. Få et nyt perspektiv

Et ophold på en højskole kan give dig et nyt perspektiv på dit liv. Du får mulighed for at se dit liv fra et andet perspektiv, hvilket kan hjælpe dig med at få en mere klar forståelse af hvad der er vigtigt for dig og hvor du vil hen i fremtiden. 

Hvordan vælger du den rigtige højskole?

  1. Overvej dine interesser: Først og fremmest er det vigtigt at overveje dine personlige interesser. Er det idræt og outdoor, teater, håndværk og sang eller noget helt sjette. Herefter kan du undersøge de forskellige højskoler og finde den der passer bedst til dig.

  2. Undersøg længden på kurserne: Undersøg hvor længe de forskellige højskolekurser er. Nogle højskoler tilbyder korte kurser, mens andre tilbyder længere kurser.

  3. Faciliteter: Du bør også overveje, hvilke faciliteter der er tilgængelige på højskolen, såsom udeområde, sportsfaciliteter, de nærliggende omgivelser osv.

  4. Priser: Det er også vigtigt at undersøge priserne på højskolernes kurser, da de kan svinge lidt fra højskole til højskole.

  5. Rejser: Ønsker du at rejse på dit ophold, er det en god ide at tjekke hvad de forskellige højskoler udbyder.

  6. Omtale: Endelig er det en god idé at læse omtale og anmeldelser. Det kan eksempelvis være fra tidligere elever, og se hvad de synes om højskolen, så du er sikker på, at du træffer det rigtige valg.

Pitstop På Hoejskole 03 1010X500 Acf Cropped
Pitstop På Hoejskole 05 1010X500 Acf Cropped

Ønsker du et pitstop på Viborg Idrætshøjskole?

Er du på udkig efter et frirum fra hverdagen og en mulighed for at skabe positive ændringer i dit liv? Så skal du tage på Viborg Idrætshøjskole!

På et ophold hos Viborg Idrætshøjskole får du mulighed for at komme ud af din comfortzone og lære noget nyt. Det kan være et godt sted at træffe nye venner og knytte nye relationer. Du får mulighed for at tage et afbræk fra hverdagen og reflektere over dine mål og ambitioner i et fællesskab med andre elever. Desuden giver det dig mulighed for at investere tid og energi i dig selv, så du kan få et nyt perspektiv på dit liv.

På Viborg Idrætshøjskole kan du vælge mellem 60 forskellige fag og designe dit ophold efter interesse og eventyrlyst. Her får du muligheden for at sammensætte dit helt eget skema, og kun bruge tid på det du elsker. Læs meget mere om de enkelte fag her.

Hvis et pitstop på Viborg Idrætshøjskole lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig lige her

Som PITstop elev på Viborg Idrætshøjskole opnår du en reduktion i prisen på kr. 400 pr. uge. Du kan læse mere om vores priser under her. 

Har du spørgsmål til højskoleopholdet?

Sidder du med nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon +45 86 67 20 11 eller e-mail på nina@viborgih.dk.

Book en rundvisning på skolen her.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

I tvivl om dine valg?