Pitstop På Hoejskole 07 1010X500 Acf Cropped
1920X458 Pitstop

Højskole pitstop

– Få en pause fra hverdagen!

Har du lyst til at få et afbræk fra hverdagens stress og jag, eller trænger du bare til der sker noget nyt? Så tag et pitstop på Viborg Idrætshøjskole! Her kan du få lov til at sætte farten ned, mens du udforsker dine interesser, udfordre dig selv og møder nye mennesker!

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N Overgaard, senest opdateret 31. marts 2023

Hvad er et højskole PIT-stop?

Et højskole PIT-stop er en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at tage en pause fra hverdagen og samtidig forbedre dine færdigheder inden for sport, kunst, livsstil og meget andet. Her kan du udfordre dig selv og blive en del af et stærkt fællesskab.

Et PIT-stop på en højskole giver dig mulighed for at dykke ned i en eller flere bestemte sportsgrene eller aktiviteter, mens du også får mulighed for at opleve alt det, en højskole har at tilbyde. Uanset om du er interesseret i at forbedre dine evner inden for fodbold, dans, musik eller noget helt andet, vil et højskole PIT-stop give dig den perfekte mulighed for at dyrke din passion og lære af dygtige undervisere.

Så hvis du er klar til at tage en pause fra hverdagen og fordybe dig i din sport eller aktivitet, så er et PIT-stop på en højskole det helt rigtige valg for dig!

Læs også: Bestil brochure og få svar på dine spørgsmål om højskolelivet.

Hvem er et PIT-stop for?

Et PIT-stop er for dig, der er studerende på en videregående uddannelse og måske føler dig usikker på, om det er det rigtige valg. Det er også for dig, der blot har brug for en pause fra bøgerne og det akademiske liv, for at genopdage din motivation og overveje dine muligheder.

Som PIT-stop elev på Viborg Idrætshøjskole får du mulighed for at tage et skridt tilbage og reflektere over dine mål og interesser. Det er en chance for at finde ny energi og inspiration, samtidig med at du forbedrer dine færdigheder inden for sporten og bliver en del af et stærkt fællesskab.

En ekstra fordel ved at vælge et PIT-stop på Viborg Idrætshøjskole er, at du får en reduceret pris på 400 kr. pr. uge. Dette gør det endnu mere overkommeligt at tage en pause fra studiet og få en berigende oplevelse på højskolen.

Læs mere om vores priser her.

Pitstop På Hoejskole 04 1010X500 Acf Cropped
Pitstop På Hoejskole 05 1010X500 Acf Cropped

4 gode grunde til at tage et PIT-stop på en højskole

1. Udvid dine horisonter

På en højskole har du mulighed for at udforske nye interesser eller dykke dybere ned i dem, du allerede kender. Ved at deltage i diverse fag og workshops, får du mulighed for at komme ud af din comfortzone og lære en masse nyt.

2. Mød nye venner

Et ophold på en højskole giver dig mulighed for at møde nye mennesker og danne nye relationer. Her vil du møde nye venner og blive en del af et stærkt fællesskab af ligesindede, der deler din passion for sport og ønsket om personlig udvikling.

3. Få et afbræk fra hverdagen

Ved at deltage i et højskoleophold, får du et pusterum fra dagligdagen og studiet. Du får mulighed for at koble af og reflektere over dine mål og ambitioner i fællesskab med de andre elever.

4.Gør noget godt for dig selv

På en højskole får du mulighed for at investere tid og energi i dig selv. Det er en god måde at tage en pause fra hverdagen og give dig selv et boost. Det er en forfriskende og inspirerende oplevelse, der giver dig mulighed for at genopdage din motivation og finde ny energi.

Lyder et pitstop på Viborg Idrætshøjskole som noget for dig? Så læs mere om tilmelding her.

Sådan vælger du den rigtige højskole - 6 tips

  1. Overvej dine interesser: Først og fremmest er det vigtigt at overveje dine personlige interesser. Er det idræt og outdoor, teater, håndværk og sang eller noget helt sjette. Herefter kan du undersøge de forskellige højskoler og finde den der passer bedst til dig.

  2. Undersøg højskolens størrelse: Undersøg hvor mange elever der går på de forskellige højskoler. En højskole med en moderat størrelse giver dig et bredt udvalg af fag og aktiviteter, samt mulighed for at få en personlig oplevelse, hvor du kan lære dine medstuderende og undervisere at kende på en dybere måde.

  3. Faciliteter: Du bør også overveje, hvilke faciliteter der er tilgængelige på højskolen, såsom udeområde, sportsfaciliteter, de nærliggende omgivelser osv. 

  4. Beliggenhed: Højskoler er ofte placeret i smukke omgivelser, omgivet af natur og frisk luft. Denne beliggenhed giver en ideel ramme for udendørsaktiviteter og mulighed for at udforske det omkringliggende landskab. Samtidig er højskoler ofte beliggende i nærheden af byer eller byområder, hvilket giver adgang til et bredt udvalg af kulturelle oplevelser og faciliteter. Så vær opmærksom på dette i din søgen.

  5. Rejser: Ønsker du at rejse på dit ophold, er det en god ide at tjekke, hvad de forskellige højskoler udbyder.

  6. Omtale: Endelig er det en god idé at læse omtale og anmeldelser. Det kan eksempelvis være fra tidligere elever, og se hvad de synes om højskolen, så du er sikker på, at du træffer det rigtige valg.

Har du spørgsmål til højskoleopholdet?

Sidder du med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 86 67 20 11 eller e-mail nina@viborgih.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Ønsker du at besøge skole, kan du booke en rundvisning her.

Pitstop På Hoejskole 03 1010X500 Acf Cropped
Pitstop På Hoejskole 05 1010X500 Acf Cropped

Som PITstop elev opnår du en reduktion i prisen på kr. 400 pr. uge!

Er du på udkig efter et frirum fra hverdagen og en mulighed for at skabe positive ændringer i dit liv? Så skal du tage på Viborg Idrætshøjskole!

På et ophold hos Viborg Idrætshøjskole får du mulighed for at komme ud af din comfortzone og lære noget nyt. Det kan være et godt sted at træffe nye venner og knytte nye relationer. Du får mulighed for at tage et afbræk fra hverdagen og reflektere over dine mål og ambitioner i et fællesskab med andre elever. Desuden giver det dig mulighed for at investere tid og energi i dig selv, så du kan få et nyt perspektiv på dit liv.

På Viborg Idrætshøjskole kan du vælge mellem 60 forskellige fag og designe dit ophold efter interesse og eventyrlyst. Her får du muligheden for at sammensætte dit helt eget skema, og kun bruge tid på det du elsker. Læs meget mere om de enkelte fag her.

Hvis et pitstop på Viborg Idrætshøjskole lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig lige her

Som PITstop elev på Viborg Idrætshøjskole opnår du en reduktion i prisen på kr. 400 pr. uge! Du kan læse mere om vores priser under her. 

Har du spørgsmål til højskoleopholdet?

Sidder du med nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon +45 86 67 20 11 eller e-mail på nina@viborgih.dk.

Book en rundvisning på skolen her.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

I tvivl om dine valg?