1920x540 Svømning svømmehal hovedspring

Svømme[-]hal

På Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg er vi så heldige at have vores egen svømmehal, som bruges til svømning, dykning, kajak, kajakpolo m.m.

Kunstig bølge og varmtvandsbassin

På Viborg Idrætshøjskole finder du en stor og lys svømmehal med 2 bassiner: et 25 meter bassin med vipper – to 1-meter vipper og en 3-meter vippe – og et lavt varmtvandsbassin, hvor vandet er opvarmet til 30 grader.

I det store bassin kan der laves en kunstig bølge, hvor der bl.a. kan øves teknik med foskajak, inden det går løs i de norske fosser.

Til svømmehallens udstyr hører også dykkerudstyr, så du bl.a. kan blive certificeret dykker. Til tider går det også løs med en god omgang kajakpolo.

1920x1080 svømning svømmehal
Familiehojskole Svømmehal

Svømme[-]hallen lever op til nye krav

Svømmehallen lever op til Miljøministeriets og Naturstyrelsens nye krav til svømmebade, som træder i kræft den 1. juli 2017.

I samarbejde med Teknologisk Institut fik vi udarbejdet en grundig gennemgang af svømmeanlægget, som havde til formål at give et overblik over, om bassincirkulationen og vandbehandlingsanlægget kan overholde de nye krav i Miljøministeriets bekendtgørrelse.