1920x540 Håndbold idrætshallen

Idræts[-]hallen

Idrætshallen rummer et væld af aktiviteter... Badminton, håndbold, volleyball, klatring, gymnastikopvisninger m.m.

Læs mere om de mange muligheder.

Boldspil holder til her

Mange boldspil holder til i Idrætshallen - fx håndbold, badminton, volleyball, badminton, floorball og indendørs fodbold. Der er rekvisitter til alle de kendte boldspil samt en række utraditionelle spil.

Liv i hallen

I den ene ende af hallen findes en stor og avanceret indendørs klatrevæg, som har ruter både lodret og med udhæng. De længste ruter er op 12 meter, så man kan udfordres uanset hvilket niveau man er på. Se mere under faget klatring.

Idrætshallen bruges også til gymnastikopvisninger, bl.a. Vinterstævnet som Elevforeningen arrangere hvert år, for tidligere elever.

Af og til emmer Idrætshallen af lidt ekstra liv og glade dage, da det er her der afholdes Elev– og Jubilamøder.

1920X1080 Centre Of Movement Kortkursus Viborg Idrætshøjskole2
1920x1080 hockey boldspil
Håndbold03 1010X500 1 1010X500 Acf Cropped

Plads til det hele 

Idrætshallen blev bygget i 1961 som den dengang største hal i Viborg. Derfor er der god plads til aktiviteter og til tilskuere. I 2007 blev hallen gennemrenoveret, så den fremstår som ny og indbydende. Hallen har normal halstørrelse (22x44 m) og har 600 sidepladser.

Det var Viborgs første hal med tilskuerfaciliteter, så Viborg HK har spillet mange divisionskampe i hallen. Viborg Gymnastik Forening har også vundet mange danske mesterskaber i hallen – og i dag bruges hallen igen til mesterskaber og stævner.

Desuden bruges hallen til mange gymnastikopvisninger, fester og koncerter.