Ski2
Ski2

Skirejse til Østrig for unge eventyrere

Drømmer du om at tage på en skirejse til Østrig, hvor du kan forbedre dine skifærdigheder, udfordre dig selv og samtidig blive en del af et fantastisk fællesskab? Så er et ophold på Viborg Idrætshøjskole noget for dig.

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N. Overgaard

Fem fede muligheder på en skiferie med en højskole

Kom med på en skiferie til Hintertux-gletsjeren med Viborg Idrætshøjskole og få en oplevelse for livet! Uanset om du er nybegynder eller erfaren skiløber, vil en skiferie med en os give dig mulighed for at forbedre dine færdigheder, udfordre dig selv og blive en del af et stærkt fællesskab. Her er fem fede muligheder, du kan opleve på en skiferie med en højskole.

1. Lær fra erfarne instruktører

Erfarne skiinstruktører med ekspertise inden for skisport vil guide dig uanset niveau. Du vil få individuel feedback og vejledning under træningen, så du kan forbedre dine færdigheder på pisten. Ved hjælp af blandt andet video optimerer vi dit skiløb.

2. Udforsk forskellige pister og terræner

Når du tager på skirejse med en højskole, får du mulighed for at udforske forskellige pister og terræner. Du kan prøve kræfter med de lette og bløde pister, hvor du kan øve dine grundlæggende færdigheder, eller du kan udfordre dig selv på de stejle og udfordrende pister, der vil teste dine evner. Uanset hvad du vælger, vil du opleve den spænding og adrenalin, der følger med at stå på ski.

3. Bliv en del af et stærkt fællesskab

Du får mulighed for at blive en del af et fantastisk fællesskab af ligesindede unge skientusiaster. Sammen kan I udveksle erfaringer, udfordre hinanden og skabe gode minder. Der er intet som at dele sin glæde og entusiasme med andre, der forstår og deler den samme passion.

4. Oplev mere end ski og snowboard

Vores mål er at skabe en oplevelse, hvor både sportslig udfordring og socialt samvær går hånd i hånd. Det er altså ikke kun ski og snowboard der er på programmet når vi er af sted. Der er også masser af tid til at lære hinanden bedre at kende og have det sjovt sammen. Om aftenen kan du blandt andet se frem til hyggelige middage, sjove aktiviteter såsom afterski eller spil i hyggelige omgivelser.

5. Skab minder for livet

En skiferie med en højskole er en fantastisk mulighed for at skabe minder for livet. Du vil møde mennesker fra forskellige baggrunde og med forskellige interesser, men I vil alle have en fælles passion for skisport. Sammen vil I opleve spændingen ved at stå på ski eller snowboard, udfordre jer selv og skabe minder, der vil vare evigt.

Tag med Viborg Idrætshøjskole på ski

Hvis du synes en skiferie med os lyder som noget for dig, kan du læse mere om det her.

Udover skiferien tilbyder vi også Ski og Snowboard som et af vores hovedfag.

Læs om Ski og Snowboard som fag her

Er du interesseret i at høre mere om vores højskole, kan du booke en gratis rundvisning eller bestille en brochure.

Har du nogen spørgsmål til opholdet eller skiferien, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 86 67 20 11 eller e-mail info@viborgih.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

1920X1080 Skirejse Ungdomsrejse Højskole Rejse
1920X1080 Ski

Tre populære skisteder i Østrig for unge

Vi har undersøgt Østrigs mest populære destinationer i alperne for at finde fantastiske forslag til skiferier for unge. Nedenfor kan du læse om tre fede skisteder i Østrig.

1. Schladming

Beliggende i hjertet af Østrigs smukke Alper, byder Schladming på en fantastisk kombination af imponerende bjerglandskab, fremragende skiløb og en livlig atmosfære. Skistedet er kendt for sine perfekt præparerede pister, der passer til alle niveauer af skiløbere og snowboardere. Uanset om du er nybegynder eller øvede, vil du finde udfordringer og muligheder for at forbedre dine færdigheder på pisterne i Schladming.

Byen har også et stort udvalg af andre vinteraktiviteter såsom langrend, isklatring og kælkning. Derudover har skistedet også masser af restauranter og barer samt Hohenhaus Tenne, der er et stort og kendt diskotek beregnet til afterski.

2. Bad Gastein

Bad Gastein er kendt for sine smukke omgivelser og termiske bade, der giver mulighed for afslapning og velvære efter en aktiv dag i sneen. Der er i alt 201 pister i varierende sværhedsgrader, så både børn, unge og voksne kan være med på ski. Området er en del af Ski Amadé, hvilket betyder, at liftkortet giver adgang til hele 760 piste kilometer. Bad Gastein har desuden den længste nedfart i de østrigske alper på 10,5 kilometer.

Derudover byder Bad Gastein på et livligt byliv med traditionelle og moderne restauranter, barer og aktiviteter uden for pisterne. Og selvfølgelig er afterski og nattelivet helt i topklasse.

3. St. Anton am Arlberg

St. Anton am Arlberg har masser af at byde på for skientusiaster og dem, der ønsker at udfordre sig selv på pisten. Med mere end 300 kilometer pister og over 200 kilometer offpist-områder er der noget for enhver smag og færdighedsniveau. Byen er også kendt for sin livlige afterski, og er et paradis for dygtige skiløbere, der ønsker at udforske de mange udfordringer, herunder offpiste-ruter.

Det er også værd at bemærke, at St. Anton am Arlberg er hjemsted for Østrigs skiuniversitet, hvilket vidner om områdets betydning inden for skisporten. Stedet er derfor også proppet med unge skiløbere og det perfekte sted for unge, der søger en skirejse til Østrig.

I tvivl om dine valg?