Bjerget 3
Klatring 2 1010X500 Acf Cropped

Polterabend i Viborg - Sport, sjov og fællesskab

Er I på jagt efter den perfekte polterabend i Viborg? Så er I kommet til det rette sted! Viborg Huset byder på en lang række sjove og spændende sportslige aktiviteter, der vil give dig og dine venner en uforglemmelig polterabend.

60X60 Sidsel N Overgaard (1)
Af Sidsel N. Overgaard

Hold jeres Polterabend i Viborg

I Viborg Huset finder I de ultimative aktiviteter til jeres kommende polterabend. Vi er sikre på, at I vil blive underholdt og udfordret i al den tid I tilbringer hos os. Vores atmosfære er altid i top, og I vil helt sikkert tage den med jer videre i festlighederne.

Vi tilbyder forskellige sportslige aktiviteter, som er en perfekt måde at starte jeres dag ud på, der måske ender på en af Viborgs hyggelige barer om aftenen.

Vi har blandt andet en kæmpe klatrevæg, fede mountainbike ruter og en fitness afdeling, som I kan give jer i kast med. Uanset om I er garvede sportsudøvere eller nybegyndere, så vil vores instruktører sørge for, at I får den nødvendige vejledning og støtte til at udfordre jer selv og have det sjovt.

Et stærkt fællesskab

Vores polterabend-aktiviteter er ikke kun sjove og udfordrende, de skaber også et stærkt fællesskab, hvor I kan lære hinanden bedre at kende og styrke jeres relationer. Der er intet bedre end at dele gode oplevelser med vennerne.

Så ønsker I en polterabend ud over det sædvanlige, hvor I kan forbedre jeres færdigheder indenfor sport, udfordre jer selv og have det sjovt, så er Viborg Huset det perfekte sted for jer.

Kontakt os for mere information

Mulige aktiviteter til jeres polterabend

Vi tilbyder en lang række spændende aktiviteter, der vil udfordre jer og skabe uforglemmelige minder. Hos os kan I sammensætte den perfekte polterabend efter jeres ønsker. Herunder er nogle af de aktiviteter vi tilbyder:

Klatring

Klatring til polterabend er ikke kun en sjov aktivitet, det er også en fantastisk måde at forbedre sine færdigheder inden for sport. 

Hos os har I mulighed for at klatre på Nordeuropas største kunstige bjerg eller på en stor indendørs klatrevæg. Det er en udfordrende og spændende aktivitet, hvor samarbejde, tillid og kommunikation vil komme på prøve.

Læs mere om klatring her.

Kajakpolo

Kajakpolo er en fantastisk sportsgren, der kombinerer kajak og boldspil. Og det bedste ved det hele er, at det ikke kræver nogen forudsætninger at spille.

Kajakpolo er perfekt til en polterabend, hvor spillet både er intenst men også fyldt med sjov og latter. I vil helt sikkert have en fantastisk oplevelse sammen, og det vil være en perfekt måde at fejre den kommende brud eller gom på.

Læs mere om kajakpolo i Viborg Huset.

Fitness

Få en sjov og svedig start på jeres polterabend i vores fitnesscenter. Her kan I udfordre jer selv og hinanden på vores motiverende gruppetimer. Vi garanterer en energisk og sjov oplevelse, hvor I kan nyde godt af vores professionelle trænere. Så gør jer klar til at svede, grine og have det sjovt - det bliver en polterabend, I aldrig vil glemme.

Læs mere om fitness i Viborg Huset.

Mountainbike

Kom og oplev en polterabend fyldt med fart, højt humør og adrenalinkick. Vi er specialister i at arrangere mountainbike-events for alle typer af grupper, og vores spor er nogle af Viborgs bedste.

Både erfarne mountainbikere og nybegyndere er velkomne hos os. Vi sørger for en grundig introduktion til mountainbiken og køreteknikken, så alle kan være med og udfordre sig selv på turen. Vi tilpasser ruten, så den passer til jeres gruppe, men også så I bliver udfordret på teknikken.

Læs mere om mountainbike her.

Klatring 2 1010X500 Acf Cropped
A09d94c14c36c615c498e3d38667a64d

Priser

Vi har sammensat nogle forskellige teambuilding pakker som I også kan benytte jer af til jeres polterabend. Pakkerne indeholder flere forskellige aktiviteter samt lækker mad og drikke til jeres oplevelsesrige dag.

Læs om teambuilding pakkerne her

Ønsker du en oversigt over priserne på vores forskellige tilbud, events og aktiviteter, så kan du finde dem her.

Alkoholpolitik

Alkoholpolitikken på Viborg Huset er klar: Vi tillader ikke indtagelse af alkohol hverken før eller mens I er hos os.

Vi ønsker, at alle vores gæster kan fokusere på at udfordre sig selv, have det sjovt og skabe minder sammen - uden alkohol. Vi har masser af spændende aktiviteter at tilbyde, og vores mål er at skabe en uforglemmelig dag for dig og dine venner. 

Har I nogle spørgsmål angående polterabenden skal I være velkommen til at tage kontakt med os.

Kontakt Viborg Huset for en uforglemmelig polterabend

Vi er dedikerede til at skabe en inspirerende og dynamisk ramme, hvor I får en hyggelig, sjov og uforglemmelig polterabend.

Har du nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

Besøg Viborg Huset