Beachvolley På Hoejskole
Beachvolley På Hoejskole2 (1)

Kombiner fællesskab, sammenhold og sport på højskole

Elsker du at spille beachvolley og ønsker du at være en del af et stærkt fællesskab? Så er et ophold på Viborg Idrætshøjskole noget for dig. Her får du en enestående mulighed for at bruge en masse tid på din sport og møde venner for livet.

bvbvb
Af Sidsel Nordby, senest opdateret 20. februar 2023

Hvad er beachvolley?

Beachvolley er en meget populær sportsgren i verden og ikke mindst i Danmark. Sporten kommer fra volleyball og adskiller sig ved, at der spilles på en strand, i stedet for indendørs. Samt at der er et færre antal spillere på banen. Beachvolley spilles af to hold, med to personer på hvert.
Spillet går ud på at få bolden over på modstanderens banehalvdel, sådan at de ikke kan returnere den. Dette har man tre berøringer til. Samme spiller må kun røre bolden to gange i træk, hvis den første berøring er en blokade. Bruges der flere, begår holdet fejlen “Fire berøringer”. Dog behøver man ikke at bruge alle tre berøringer, men det vælger de fleste spillerne ofte at bygge et optimalt angreb op.
I en kamp spilles der bedst af tre sæt. I de to første sæt spilles der først til 21 point, og i det sidste sæt spilles der først til 15 point. For at vinde et sæt skal man dog vinde med minimum to point.
Beachvolleys store popularitet skyldes blandt andet at det er en af de få sportsgrene, hvor man kan spille på lige fod med andre, uanset alder og køn. Det er også en sport der kræver både styrke, udholdenhed og koordination, og det er derfor en perfekt aktivitet for både unge og ældre. Det er altså dermed en rigtig god måde at kombinere motion, fællesskab og hygge på.

Book en rundvisning nu på Viborg Idrætshøjskole her

Beachvolley 3
Beachvolley På Hoejskole

Kombinationen af beachvolley og højskole 

På Viborg Idrætshøjskole får du en enestående mulighed for at bruge en masse tid på din sport, samtidig med at du møder nye venner og bliver en del af et stort fællesskab.

Nogle andre fordele ved et højskoleophold er at du får et afbræk fra hverdagen, du vil få en masse nye oplevelser, danne nye venskaber, opleve et unikt sammenhold. Sideløbende med alt dette, får du tid til at tænke over hvad du vil med dit liv. Du vil også udvikle dig som person gennem de mange forskellige aktiviteter og udfordringer du vil blive mødt af.

Så hvis du er på udkig efter en unik højskoleoplevelse, hvor du kan bruge en masse tid på din sport, så er Viborg Idrætshøjskole det helt rigtige sted for dig.

På dit ophold er det garanteret at du vil komme til at:

  • Dyrke din yndlingssport hver dag

  • Udvikle din personlige power

  • Udfordre dig selv

  • Træne sammen med andre sportsglade menneske

  • Møde venner for livet

Beachvolley på Viborg Idrætshøjskole er indbegrebet af sol, sand og sommer! I løbet af opholdet vil du få en unik mulighed for at fordybe dig i beachvolley og lære nye teknikker og tricks. Du vil komme til at spille mange kampe, og lære hvordan en god beachvolleykamp strikkes sammen.

I beachvolley undervisningen vil du komme til at:

  • Træne springkraft og hurtighed

  • Forbedre dine tekniske evner

  • Spille en masse fede kampe i sandet

  • Have ubegrænset adgang til vores lækre beach anlæg

Læs også: Se hvilke andre fag der tilbydes på Viborg Højskole

4 gode grunde at spille beachvolley

1. Beachvolley er godt for krop og sjæl

Beachvolley er en sport, der er god for både krop og sjæl. Du får mulighed for at bruge en masse timer i naturen, samtidig med at du god motion og sved på panden. Det er en af de få sportsgrene, hvor du har mulighed for at nyde solen og have det sjovt samtidig.

2. En sjov og udfordrende sport

Beachvolley er sjovt og samtidig fysisk udfordrende. Sporten sørger for at du får aktiveret hele kroppen og vil forbedre og styrke din kondition og udholdenhed.

3. Mød nye venner gennem sporten

Beachvolley er en holdsport der er baseret på sammenhold og fællesskab. Sporten danner derfor de perfekte rammer for nye venskaber, med de mange timer sammen på banen. Dette er også et oplagt sted at møde nye venner, der deler den samme interesser som dig.

4. Beachvolley er en sport for alle

Beachvolley er en sport, der kan spilles af alle aldre og niveauer. Dette er også grunden til sportens popularitet. Populariteten skyldes også at sporten ikke kræver særlig mange redskaber eller udstyr. Alt hvad du behøver er en bold, en bane og nogen medspillere.

Kontakt os i dag og hør nærmere om Viborg Idrætshøjskole

Beachvolley På Hoejskole2 (1)
Beachvolley 3

Har du spørgsmål til højskoleopholdet?

Sidder du med nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon +45 86 67 20 11 eller e-mail på info@viborgih.dk. – Vi sidder klar til at hjælpe!

Book en rundvisning her eller Bestil en brochure her.

Kilder:

I tvivl om dine valg?