Fra uge 38 åbner GIV hver onsdag dørene fra 19.00 – 20.30

Vi brænder for fordybelsen i både moderne dans og gymnastik – og vi er vilde med bevægelsesglæde, teknik og forskellige personligheder.
Vi arbejder med de områder, som vi finder interessante lige nu og her.
Vi inspireres i høj grad af holdets energi og niveau.

Vi vil gå i dybden med teknik i både moderne dans og i gymnastik, uanset niveau og krop. Vi arbejder på det personlige udtryk, grounding, center, flow og gymnastikkens totalbevægelser.
Der kan være sekvenser og fraser, som vi arbejder med i længere tid, men der vil også være nyt de fleste onsdage.

Alder og køn har ingen betydning – her er der plads til alle!

Lokale tilpasses løbende efter holdet, højskolen og genren.

Pris og betaling
Prisen er kr. 900 (Vi holder ferie i uge 42)

Du kan betale via mobilpay: 30510945 – husk at skrive navn og ”Åben træning”,
eller overførsel til konto: Reg. 4665 Konto 4770161819 – husk at skrive navn og ”Åben træning”.

Hvem er vi?
Vi er begge undervisere på Gymnastik- og Idrætshøjskolen. Sammen har vi højskole- og collegeeleverne i fagene dans og gymnastik samt skolens elitehold – Viborg Gym Team. Denne brede undervisningsramme gør at vi hele tiden arbejder med forskellige fokusområder, niveauer og målsætninger, og det synes vi er super inspirerende!

Merete Smedegaard er uddannet moderne danser fra Dansestudiet i Aarhus og Danceworks Berlin (en sammenlagt 6 år lang uddannelse). Hun har arbejdet professionelt som danser, underviser og koreograf de sidste 10 år i både ind- og udland.
Du kan læse mere om Meretes baggrund her.

Ane Lambæk er uddannet folkeskolelærer i 2007. Hun har 20 års erfaring med undervisning i gymnastik og dans i foreninger, på juniorhold, rep.hold, afterrep.hold, samt på div. kurser og workshops.
Hun har været efterskolelærer i 6 år og højskolelærer og eliteholdsinstruktør i 5 år. Ane har selv været aktiv gymnast på forenings- og landsdelshold, samt deltaget på Ollerups Elitehold i 3 år og DGI´s Verdenshold 99/00.
Du kan læse mere om Ane her.