Villy Andersen

Jeg hedder Villy og er souschef på Viborg Idrætshøjskole.
Det har jeg været siden sommeren 2009.

Jeg bor i Sunds med min kone, Connie, som er kantineleder.
Vi har 2 voksne børn og 3 børnebørn, som jeg nyder at tilbringe tid sammen med.

I min fritid kan jeg godt lide at gÃ¥ i haven – vi har en dejlig stor en, som kræver meget tid.
Derudover går jeg til badminton.

Et godt kroophold gÃ¥r jeg ikke af vejen for – min kone og jeg nyder at tage af sted nÃ¥r tiden tillader det.

Jeg kan generelt godt lide mad, men min absolutte livret er stegt kalvelever som Engelsk bøf!

 

Opskrift på lækker sauce til fisk

Ingredienser:
½ porre
1 gulerod snittes i julienne
Lidt smør
2 g. safran
1 dl. tør hvidvin
ca. ½ lidt piskefløde
Salt og peber

  • Porre og gulerødder snittes i julienne hvorefter de sauterer i lidt smør.
  • Safran tilsættes og koges med hvidvinen.
  • Monteres med piskefløden og koges videre ved svag varme.
  • Smag til med salt og peber.

Velbekomme!