Villy Andersen
Tilbage til oversigtJeg hedder Villy og er souschef på Viborg Idrætshøjskole.
Det har jeg været siden sommeren 2009.
Jeg bor i Sunds med min kone, Connie, som er kantineleder.
Vi har 2 voksne børn og 3 børnebørn, som jeg nyder at tilbringe tid sammen med.
I min fritid kan jeg godt lide at gÃ¥ i haven – vi har en dejlig stor en, som kræver meget tid.
Derudover går jeg til badminton.
Et godt kroophold gÃ¥r jeg ikke af vejen for – min kone og jeg nyder at tage af sted nÃ¥r tiden tillader det.
Jeg kan generelt godt lide mad, men min absolutte livret er stegt kalvelever som Engelsk bøf!
Opskrift på lækker sauce til fisk
Ingredienser:
½ porre
1 gulerod snittes i julienne
Lidt smør
2 g. safran
1 dl. tør hvidvin
ca. ½ lidt piskefløde
Salt og peber
- Porre og gulerødder snittes i julienne hvorefter de sauterer i lidt smør.
- Safran tilsættes og koges med hvidvinen.
- Monteres med piskefløden og koges videre ved svag varme.
- Smag til med salt og peber.
Velbekomme!