Trine Rask-Nielsen

Underviser

trine@viborgih.dk

Trine er uddannet fysioterapeut og har i 10 år spillet volleyball på højeste danske niveau og repræsenteret Danmark som anfører for landsholdet i volleyball. Hun blev årets danske volleyballspiller i 2017 og har altså en solid volleybaggrund at trække på. Faktisk var hun ganske sen til at lære volleyball at kende – det var nemlig først, da hun kom på idrætshøjskole, at de første baggerslag blev taget. Liga- og landsholdsoplevelserne har budt på adskillige rejser og smagsprøver på det professionelle idrætsliv, og allervigtigst; en masse euforiske øjeblikke med nogle af sine allerbedste venner.

Før i tiden spillede Trine fodbold på OBs bedste kvindehold, så hun har det altså ret godt i selskab med bolde – og holdkammerater.

Trine arbejder også som personlig træner og er selv vild med at løfte tunge vægte. Derhjemme hygger hun sig med at bygge møbler af ”guld fra gaden” og i det hele taget skabe smarte løsninger på indretning. Hun er desuden ekstremt glad for mad, nogenlunde til grammatik og virkelig god til at klæde sig ud;-)

Trine underviser i: