Tove Hundstrup Hansen

Jeg hedder Tove og er en af de heldige, der bor i en medarbejderbolig på højskolen.

Jeg har været på Viborg Idrætshøjskole siden 2008 og jeg nyder at lave mad til elever og kursister hver dag.

Jeg har 3 børn – de to ældste (piger) bor og studerer i Ã…lborg.
Den yngste dreng bor hjemme, mens han går på Social- og sundhedsskolen i Skive.

Jeg cykler MTB pÃ¥ et “kone-hold” i Hald Ege – det er hyggeligt og ikke særligt vildt  😉
Jeg forsøger at lave lidt patchwork, men jeg er billig i drift hvad det angÃ¥r – sÃ¥dan et projekt kan snildt tage et par Ã¥r at komme igennem.
Efter mange Ã¥r med servicering af børn, har jeg endelig fÃ¥et noget mig-tid – og den er jeg rigtig god til at bruge pÃ¥ at lave ingenting.
Ellers kan jeg godt lide at hygge med veninderne og gå i biografen.

Jeg er generelt glad for mad, men hvis jeg skal fremhæve en ret frem for andre, så må det være frikadeller med stuvet hvidkål.

 

Opskrift på Linsefrikadeller

Ingredienser:
500 g. grønne linser
4 løg (finthakket)
3 fed hvidløg (kan udelades)
4 æg
6. spsk. havregryn
2 spsk. Morga grøntsagsbouillon
Frisk timian
Paprika eller karry
Salt og peber
Tamari

  • Linserne ses igennem for sten o.a., skylles grundigt og koges i ca. 30 minutter med grøntsagsbouillonen.
  • Linser og øvrige ingredienser blandes til en færdig fars – hvis konsistensen er for tør, tilsættes lidt soyamælk og hvis den er vÃ¥d tilsættes lidt havregryn.
  • Farsen formes til frikadeller, som steges pÃ¥ panden i olivenolie til de er pænt gyldne.
  • En del af linserne kan blendes.