Simon Strandskov Olesen

Jeg hedder Simon Strandskov Olesen, jeg er 24 år og er PR-medarbejder på Viborg Idrætshøjskole.

Jeg er bosat i Viborg og oprindeligt fra Vrå, Nordjylland

Jeg har afsluttet to ophold på Viborg IH som elev. I Foråret 16 var det som ganske almindelig elev og i Efteråret 16 som fortsætterelev  – det vil sige, at jeg kunne lave nogle PR-opgaver mens jeg var elev. Det var springbrættet til at få stillingen som PR-medarbejder.

Jeg varetager blandt andet reklame via vores sociale medier.
Jeg har arbejdet med de sociale medier i godt 3 år og startede hos DGI hvor jeg fik ansvaret for deres Facebook side, og siden hen blev jeg deres SoMe-manager.
Derudover laver jeg alle videoerne og tager de fleste billeder for Viborg IH. Det er helt klart i video jeg har det sorte bælte, da det også er det jeg laver ved siden.
Der går jeg nemlig og arbejder i mit firma StrandskovMedia, som producerer videoer som den store ting, og så lidt hjemmeside, flyers, plakater og tekster til virksomheder.

Jeg har altid brugt meget tid på sport – inden højskolen var jeg træner for et hold senior drenge i Basket igennem 4 år, og så har jeg også gået til gymnastik og trænet et hold springdrenge og spillet badminton i 6 år. Lige nu bruger jeg en del tid på at være i fitnesscenter og svømmehal.
Derudover kan jeg også godt lide at spille lidt computer  🙂