Oliver Hansen

Oliver Hansen

PR-Praktikant & Rundviser
mail: oh@viborgih.dk
Mobil: 2981 1218

 

Oliver kommer fra Odense på Fyn, hvor hele hans opvækst er foregået. Oliver har en baggrund der er markant præget af gymnastik, håndbold og foreningslivet helt generelt. Oliver har aldrig gået et år uden han har dyrket enten håndbold eller gymnastik, men er over de seneste år også begyndt som semi-professionel discgolf spiller, hvor han også tager til udlandet og spiller turneringer.

Oliver er tidligere elev og nu ansat som PR-Praktikant, hvor han står for rundvisninger, Instagram og er et af Viborg IH-s ansigter udad til.

Baggrund

Gymnastik og håndbold har en helt særlig plads i livet hos Oliver, og han kan ikke forestille sig et liv uden en af disse. Oliver har været gymnastik instruktør i hans barndoms klubber i tilsammen 6-7 år og har taget adskillige kurser for at blive en bedre træner. Oliver har hovedsageligt spillet håndbold i DHG Odense, hvor han har vogtet målet, og har til tider optrådt i 2. og 3. division. Oliver har spillet håndbold i omtrent 13 år og har medvirket som målmandstræner til flere udgaver af håndboldskolen, der foregår om sommeren.

I 2020 da Corona indtraf begyndte Oliver at spille discgolf og blev hurtigt en kendt figur i den danske discgolfverden med topplaceringer, og han var runner-up som årets Talent i 2021, hvor han vandt sin 1. turnering ved Aalborg Open og blev klubmester i Fyns Disc Golf Klub. I 2022 begyndte Oliver at spille professionelt, hvor han turnere rundt i Danmark, samtidig med at Oliver var F22 elev på Viborg Idrætshøjskole.