Mille Sigsgaard Christensen

Højskole er -i Milles øjne- bl.a. fællesskab og glæde. Det er mangfoldighed, læring og udvikling. Og det er det frie valg, sang og hygge. Hun elsker, at kunne være en del af dette og glæder sig til at bidrage det bedste hun har lært.

Mille har selv i hele sin barndom og ungdom været meget aktiv. Det være sig som spejder, fodboldspiller eller gymnast. Og også musikken har fyldt siden de tidlige år -både i musikskolen og hjemme foran stue-klaveret.
Da hun en gang i det forrige århundrede selv gik på højskole, begyndte musikken dog at fylde mere og mere. Det er jo det, som højskole også nogle gange kan. Give lidt afklaring om fremtiden. Og som musikhøjskole-elev blev Mille klar over, at der for hende var fremtidsperspektiver i netop musikken.
Siden har musikken fået plads i både det professionelle og det private liv, og sideløbende er også interessen for og ikke mindst glæden ved at hjælpe det enkelte menneske/den enkelte elev også blevet større og større. Derfor er jobbet på Viborg IH blandt de øverste på ønskelisten.

Mille er uddannet sanger og musiklærer fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har undervist på en anden idrætshøjskole i 10 år. Hun har været forsanger i et forskellige sammenhænge og i en lang årrække ligeledes været korsanger i et rytmisk a cappella kor. Hun spiller op til fællessang så snart chancen byder sig og nyder at vise og dele glæden ved musik med så mange som muligt.

Milles CV
Kandidat i sang, sammenspilsledelse og sds-ledelse.
Højskolelærer på Vejle Idrætshøjskole
Korleder i Almind sogn
Fodboldtræner på børnehold

Mille underviser i: