Line Godthaab Nielsen

Jeg hedder Line og blev ansat på Viborg Idrætshøjskole i 2020.
Jeg er rigtigt glad for at være her på højskolen og syntes, at hverdagen er dejligt udfordrende og byder på mange spændende muligheder.

Jeg bor i Aalestrup sammen med min mand Anders, og vi har sammen to små drenge, der har fuld fart på.
Når jeg ellers har lidt tid for mig selv, bruger jeg den mest på at være kreativ på mange måder. Jeg både syer, strikker og hækler, og kan godt lide at lave diverse DIY-projekter til hjemmet.

Ellers går fritiden med familie og venner, og så finder jeg også tid til at gå i fitnesscenter indimellem.

Om jeg har en egentlig livret ved jeg faktisk ikke helt, men jeg er blevet meget glad for fisk, så når vi hjemme skal lave noget ekstra lækkert, er det fx stegt laks eller dampede blåmuslinger vi spiser.

 

En af hele familiens yndlings-opskrifter er for tiden denne:

Italienske kødboller i tomatsovs

Ingredienser til kødboller
100 g løg
1 fed hvidløg
20 g persille/basilikum
400 g hakket oksekød
1 æg
75 g rasp
0,5 dl parmesan
2 dl mælk
¼ tsk. peber
1,5 tsk. salt

Ingredienser til tomatsovs
100 g løg
1 fed hvidløg
3 spsk. hakket frisk basilikum/timian
½ tsk. cayennepeber
2 ds hk. tomat
2 tsk. sukker
1 tsk. salt
½ dl madlavningsfløde

Kødbollerne brunes af på en pande, og lægges i et fad. Sovsen koges op og hældes over kødbollerne. Sættes i ovn ved 170° i 20 min. Server med pasta, et drys parmesanost og en lækker grøn salat til.