Laura Tarpgaard

Underviser
lt@viborgih.dk

Laura er opvokset i Sønderborg, og med en far der var højskolelærer, har hun fået højskolens værdier med fra barnsben. Som tidligere elev har Laura et tæt forhold til Viborg IH. Hun var elev på højskolen i 2015, hvor hun gav den fuld gas med både kajakpolo, adventurerace, triatlon, rough n’ tough og gymnastik. 

 

Laura er fascineret af, hvordan højskolen og idrætten kan samle forskellige mennesker, skabe relationer og unikke oplevelser. I hendes undervisning er der tid til fordybelse, fokus på kropsbevidsthed og fokus på at skabe en bedre forståelse af individuelle forskelligheder, styrker, samt alt det ens krop kan. 

 

Baggrund:

Forskellige idrætsgrene, højskole- og foreningslivet har været en stor del af Lauras opvækst, og det har givet hende en bred idrætsbaggrund med mange spændende, sjove og udfordrende oplevelser, som hun glæder sig til at videregive på højskolen.

 

Dansen kom for alvor ind i billedet, da Laura som 10-årig startede til ballet. Balletskoene blev lagt på hylden efter et par år, og herefter har gymnastikken og forskellige dansegenrer haft en stor plads i hendes hverdag. Laura har gennem mange år undervist i gymnastik, dans og bevægelseskommunikation på både foreningshold, højskolekurser og som instruktør på Aarhus Universitet. 

 

Laura har selv dyrket sin interesse for gymnastik og dans på forskellige udtagede hold i lokalforeninger, samt været udtaget til Rephold i henholdsvis DGI Sønderjylland og DGI Østjylland. 

 

Bonusinfo:  

Laura har i en kort periode boet i Costa Rica, hvor hun var underviser i en dansk gymnastikforening.