Kathrine Larsen

Kathrine Larsen
Underviser
kathrine@viborgih.dk

Kathrine elsker at undervise og hun føler sig priviligeret over at have et arbejde, hvor hun kan kombinere sine store interesser og passioner, såsom undervisning, udvikling, fællesskab, gymnastik og det enkelte menneske. Kathrine er nysgerrig på at forstå og lære hvert enkelt menneske at kende, og hun elsker at gennemføre en undervisning, hvor individuelle forskelligheder samt styrker kommer til udtryk, og hvor fællesskabets bånd viser sin kraft og energi. Kreativitet, udfordringer og aha-oplevelser er kernen i hendes undervisning og hun glæder sig til at kunne arbejde gennem denne arbejdsform samme med højskolens elever.

Baggrund
Gymnastik har været en stor og betydningsfuld del af Kathrines opvækst og beriget hende med mange spændende, sjove og udfordrende oplevelser, som hun glæder sig til at videregive på Idrætshøjskolen. Igennem gymnastikken har Kathrine stiftet bekendtskab med foreningslivet både som instruktør, aktiv gymnast og frivillig. Som instruktør har hun udfoldet sig på pigehold i lokalforeninger – både udtagede og ikke- udtagede hold, samt på landsdelshold lige fra minijunior til senest at være medinstruktør for DGI Nordjyllands Rephold.
Kathrine har selv dyrket sin gymnastiske interesse på forskellige udtagede pigehold i lokalforeninger, samt gennem ni år været udtaget til Rephold i henholdsvis DGI Sydvest, DGI Nordjylland og senest i DGI Østjylland. Kathrine har prøvet kræfter med dansens verden inden for moderne jazzballet, på Bevægelsesværksted Nord samt forskellige dansekurser. Derudover har hun gennem to sæsoner været udtaget til Idrætshøjskolens elitehold.

Idræt har altid været et særligt omdrejningspunkt i Kathrines hverdag, hvor hun nyder at udfordre sine grænser, få smil på læben og sved på panden. Og hvis ikke programmet står på idrætslig udfoldelse, så kan hun lide at bruge sin tid sammen med familie og venner, på små kreative projekter eller på en tur ud i naturen.

Kathrines CV

  • Bachelor i Idræt ved Aalborg Universitet
  • Uddannelsesinstruktør på DGIs Gymnastikuddannelser, herunder uddannelse af nye gymnastikinstruktører gennem Hjælpeinstruktøruddannelserne I og II, samt Gymnastikuddannelse I
  • Underviser på projektet Unge i Front hos DGI, som er et tilbud til skoler og foreninger, hvor de unge uddannes som træner og leder.

Kathrine underviser i:

  • Rytmisk gymnastik og Dans
  • Projektledelse
  • Hækling
  • Fællesgymnastik