Frederik Appel Vardinghus-Nielsen

For Frederik er der ingen steder i verden, der formår at skabe så meget plads og fællesskab for forskellige mennesker, som en højskole.
At dette bliver kombineret med idræt i alle afskygninger, er i Frederiks verden helt perfekt, og han føler sig priviligeret over at få lov til at undervise på sådan et sted, hvor personlig og sportslig udvikling sker på daglig basis.

For Frederik giver idrætten mening, når den er sjov (gerne tosset), og når den gør kroppen sund og i stand til at gøre alle de ting, han elsker.
Han er vild med følelsen af at presse kroppen til det yderste – om det så er i at løfte jern, holde vejret, slå kolbøtter, rulle flest gange i en kajak eller løbe til lungerne og benene giver op. Hvis dette tilmed kan foregå i selskab med andre, så bliver det ikke bedre.

Frederik underviser i Rough’n Tough, Svømning, Livredning og Functional Fun, og nyder ellers at deltage i fællessang og brætspil, og alt hvad højskolen og dens beboere byder på af gakkede og hyggelige aktiviteter.

Baggrund
Frederik har svømmet siden han var seks år gammel, og på konkurrenceplan fra han var 8 til 18 år, med succes på regionalt og nationalt niveau. Derefter har han dyrket konkurrencelivredning og undervist på diverse svømmehold i Aalborg. Inden han tog på højskole, tog han en bachelor i Matematik-teknologi på Aalborg Universitet.
Da han kom til højskolen, blev han præsenteret for en helt ny bred verden af idræt og blev bidt af, hvordan den kan skabe gode oplevelser, fællesskab og energi sammen med andre mennesker. Han elsker dog stadig at snakke om matematik, og nogle gange er han ikke til at stoppe igen.

Frederiks CV

  • Bachelor i Matematik-teknologi fra Aalborg Universitet
  • Svømningens Grunduddannelse fra Dansk Svømmeunion
  • Uddannet åbent-vand livredder i Vestre Fjordpark i Aalborg
  • Træner for konkurrencehold i Aalborg Svømmeklub

Frederik underviser i:

  • Svømning
  • Rough’n Tough
  • Livredning
  • Functional Fun

Bonusinfo
Frederik kan kan løse en Rubiks terning under vandet, han har et hjemmelavet Pocahontaskostume som en gang i mellem ser dagens lys, og rygterne siger, at han er Steve Aokis forsvundne tvillingebror…