Ditte Svendsen

Ditte er vild med tanken om at have en sund og funktionel krop, og det at udfordre kroppens fysiske grænser bruger hun meget tid på. Også det psykiske og mentale aspekt finder Ditte spændende og er meget bevidst om, at en stærk psyke og stor motivation er vigtig indenfor enhver sports-disciplin, for at turde og have lyst til at presse sig selv ud over både fysiske og psykiske grænser.
Hendes tilgang til fysisk aktivitet lægger altså vægt på et samspil mellem krop og sind.

Ditte elsker at være udenfor og bruge naturens ressourcer, og derfor er hun at se i skovens bakker eller på skolens udendørs areal enten i løbende tempo eller på en mountainbike – hun underviser nemlig i adventure og OCR.
Derudover foretrækker Ditte også at udfordre hjernen kreativt, hvilket hun får lov til at gøre i faget hækling, som hun ligeledes underviser i.

Baggrund
Ditte kommer oprindeligt fra boldverdenen, hvor hun det meste af sin ungdom har spillet fodbold og håndbold.
I de senere år er hun blevet fascineret af tanken om at teste sin individuelle præstation og har derfor brugt mange timer i en svømmehal, på en landevejscykel og i løbeskoene.
Derudover har Ditte en bachelor i idræt med sidefag i psykologi og dette har givet hende et kendskab til både fysiologiske og psykologiske aspekter i krop og sind, som hun drager nytte af i undervisningen.

Bonusinfo
Ditte kan godt lide at lege og eksperimentere med sin krops evner, også selv om det sjældent er pænt – især når det gælder rytmik.