Claus Christensen

Claus Christensen
Underviser
clausc@giv.dk

Claus er født og opvokset på øen Amager, der ligesom alle andre øer er omgivet af vand. Derfor var det også naturligt, at han som barn startede sin sejlerkarriere med optimistjolle, for så at arbejde sig op igennem de gængse jolletyper.
Claus første friluftserfaring fik han i spejderbevægelsen, hvor han startede som lille og sluttede med at være leder. Det var sammen med en kammerat fra spejdergruppen at Claus klatrede sin første tur på klippe – og snart havde de kastet sig over klippeklatring.

Baggrund
I 1995 blev Claus uddannet vægklatreinstruktør og har siden uddannet mange andre instruktører – både i klubregi og professionelt. Claus har været ansat på Viborg Idrætshøjskole siden januar 2007.
Claus’s passion er klatring på is, klippe og væg, friluftsliv, hvor han kommer væk fra hverdagen, laver mad over bål eller brænder, tager på tur for at få nye oplevelser og kommer ind på livet af dem, han er på tur med.

Claus CV

  • Vægklatreinstruktør
  • Bachelor i administration og samfundsfag

Claus underviser i:

Bonusinfo
Claus kan klatre alle steder – det er bare ikke alle steder det er tilladt! Claus blev tilbageholdt af det kinesiske politi, da han klatrede på den kinesiske mur…