Anne Stamp Christensen 

Anne Stamp Christensen 

Sidsel Nordby

mail: asc@viborgih.dk

Anne er født og opvokset på den jyske hede. Her er foreningslivet er kommet ind med modermælken og har fuldt hende siden. Det er særligt i gymnastikkens og dansens verden Anne elsker at bruge sin tid. I 2014 førte denne interesse hende til Viborg IH, hvor hun slog sine folder som elev på Gym College.

Højskolelivet fascinerer Anne. Her mødes forskellige mennesker fra nær og fjern, som gennem idrætten og højskolen kan danne stærke relationer og uforglemmelige oplevelser. I hendes undervisning vil der være fokus på kropsbevidsthed, individualitet i fællesskabet, fordybelse og styrke.

Baggrund:

Gymnastik og dans har en helt særlig plads hos Anne. Gymnastikken har givet hende mange gode fællesskaber og oplevelser, blandt andet rejser. Disse kulturmøder og naturoplevelser inspirerer Anne og er noget hun sætter stor pris på. Annes interesse for at undervise er blomstret gennem gymnastik og dans. Det er særligt i lokalforeningen og i DGI-regi, Anne har slået sine folder som instruktør.

En aktiv hverdag med gang i er vigtig for Anne, hun hopper gerne i løbeskoene eller tager jernhesten frem for at snuppe en tur i skoven eller langs vandet. Den friske luft og det primitive liv er noget, Anne sætter stor pris på. Hun elsker at trække i friluftstøjet og er på ingen måde bange for at komme til at lugte af bål.

Anne har selv dyrket sin interesse for gymnastik på hold som: AGF Elitepiger, Aarhus og Holstebro rephold og Viborg IHs Elitehold.

Bonusinfo:

Anne er vild med mad og elsker at bruge tid i køkkenet, især hendes pandekager er særligt populære blandt vennerne.