Søren Kristensen

Jeg var elev på højskolen i foråret 2002 og efterfølgende timelærer på sommerkurserne.
Jeg bor i Skanderborg og arbejder med innovation, digitalisering og forretningsudvikling ved Per Aarsleff A/S.

I bestyrelsen er min rolle at sætte bestyrelsen i spil på den bedst mulige måde, samt at agere sparringspartner for ledelsen.

Bestyrelsen er optaget af den god højskole, i tråd med skolens målsætning, værdier og vedtægter, og at skolen udvikles i en sund strategisk retning. Vi skal være på forkant med udviklingen, og vi skal turde gå nye veje.

En bestyrelse skal kende deres besøgstid – vi skal være der 100% for skolen, og vi skal være tæt på ledelse og medarbejdere, hvis der skal træffes beslutninger, der har betydelig indflydelse på skolen. Men som udgangspunkt skal vi som bestyrelse arbejde på den lange bane og give plads til ledelse og medarbejdere i det daglige.
Jeg ser frem til, at vi sammen – bestyrelse, ledelse, medarbejdere, elevforening og netværk – fortsætter den udvikling, som Viborg IH er godt i gang med.

Der er masser af spændende muligheder og udfordringer, og der skal nok komme uforudsete bump på vejen. Men jeg synes, at vi står på et solidt fundament og med fælles indsats, er jeg sikker på, at vi kan lave god højskole til gavn for rigtig mange elever – i dag og i fremtiden.