Om instruktørerne

Instruktørerne

Vi er Viborg Eliteholds instruktører, og vi glæder os afsindigt meget til at fyre den af sammen med en masse dygtige gymnaster!
Vi har alle seks en dyb kærlighed for Viborg Idrætshøjskole og den helt specielle ånd som afspejles i Eliteholdet gennem den unikke træningsform med intensive weekender, hvor det fede fællesskab opbygges når alle yder deres bedste. Hele projektet ved at undervise i, og lave gymnastik er fantastisk værdifuldt. Gymnastik handler om mennesker i bevægelse. Gymnastik er både træning, kreativitet og æstetik – proces og produkt skal spille sammen. Gymnastik er socialt samvær og personlig udvikling. Gymnastik er en kombination af tradition og innovation. Gymnastik er for mange en fritidsinteresse som er blevet en livsstil, og vi seks lever i den grad for gymnastikken!

Kathrine Larsen

Jeg lærte Viborg Idrætshøjskole at kende gennem Eliteholdet, hvor jeg selv var gymnast i to sæsoner. Et helt fantastisk sted, som jeg ikke kunne få nok af. Så nu arbejder jeg til dagligt på højskolen, og hver dag, når jeg kører op ad den stejle bakke til højskolens hovedindgang, bredes smilet på læben og jeg bliver glad helt ind.

Foruden eliteholdet har jeg gået på Ribe Rep., Nordjyllands Rep. og Aarhus Rep. samt mange forskellige udtagede pigehold. Den kommende sæson er min anden som instruktør på Viborgs eliteholdet. Inden da var jeg instruktør på Nordjyllands Rep. i to sæsoner, samt andre landsdelshold og udtage pigehold.

Det fedeste ved Eliteholdet er … alt! De mange, lange og nogle gange hårde træningstimer, de lange bade under koldt vand, maden, fælles-putning om aftenen og selskabet med gode mennesker.

Jeg tjekker ind med en ustyrlig lyst til at danse og bevæge mig med en flok skønne mennesker og masser af sprængfarlige idéer.

Iben Bagger

Det fedeste ved Eliteholdet er de mange intense træningstimer vi har sammen, som skaber grobund for nogle ret unikke oplevelser og venskaber.

Jeg har været aktiv gymnast på Himmerlands, Nordjyllands og Midtjyllands rep. hold, samt mange forskellige udtagede pigehold. Er uddannet fra Danseuddannelsen ved Sara Gaardbo i 2015, og så har jeg været gymnast på Viborgs Elitehold i 8 år.

Denne sæson er min anden som instruktør på Viborgs Elitehold. Tidligere har jeg været instruktør på landsdelshold, udtagede pigehold samt været danse- og gymnastiklærer på en efterskole.

Jeg tjekker ind med mange kram, og kampklar til at tage den vildeste revanche efter seneste ”corona-sæson”.

Anders Koldby Vestergaard

Jeg har været vild med Viborg Elitehold, siden jeg første gang blev en del af det, som gymnast – og det er efterhånden en del år siden.
Det var så fedt at mærke, hvor godt man bliver taget imod af både gymnaster, instruktører og skolen som helhed.
Der er et helt fantastisk fællesskab, som jeg er blevet ved med at vende tilbage til.

Det er min første sæson som instruktør på holdet, og jeg glæder mig helt vildt meget til at prøve at stå på den anden side af gulvet og være med til at lave nogle lækre træninger og et fedt opvisningsprogram!

Ud over at have gået på Viborg Elitehold har jeg også gået på Midtjyllands REP, og jeg er stadig aktiv på Østjyllands REP.

Jeg tjekker ind med et kæmpe smil på læberne og lysten til at give nye, såvel som gamle gymnaster på Viborg Elitehold en fed sæson! Det har vi efterhånden fortjent.

Marie Bogø Pilely

Det fedeste ved Viborg Elitehold er, hvor meget det sociale får lov at fylde.
Vi skal ind og røre hinanden både fysisk og socialt. Vi skal dygtiggøre os hver gang, og få det bedste gymnastik frem hos hinanden.

Siden jeg kunne gå har gymnastikken fyldt en del. Mange hold har gjort indtryk og åbnet nye veje. Senest har jeg gået på udtagede pigehold, Ollerups Elitehold og DGI’s 11. Verdenshold.

Jeg har også altid sat stor værdi i at give gymnastikken videre og har senest været instruktør på Holstebro REP, KVIK Elitepiger og nu Viborg Elitehold – og jeg glæder mig!

Jeg er uddannet lærer, og er ansat på Bjergsnæs Efterskole, hvor jeg har matematik, fællesgymnastik, pigegymnastik og en masse skønne valgfag.

Jeg tjekker ind med et lager af lege, en masse energi og lysten til at give en masse bevægelser videre.
Fart på med højt humør, springe rundt og blive bedre end før.

Man får lyst til at sige JA til flere udfordringer… og selvfølgelig spise mere af køkkenets gode mad!

Gymnast på Eliteholdet 2016/2017