Om instruktørerne

Instruktørerne

Vi er Elitehold Viborgs 4 instruktører, og vi glæder os afsindigt meget til at fyre den af sammen med en masse dygtige gymnaster i sæson 18/19! Vi har alle fire en dyb kærlighed for Idrætshøjskolen Viborg (GIV) og den helt specielle ånd som afspejles i Eliteholdet gennem den unikke træningsform med intensive weekender, hvor det fede fællesskab opbygges når alle yder deres bedste. Hele projektet ved at undervise i, og lave gymnastik er fantastisk værdifuldt. Gymnastik handler om mennesker i bevægelse. Gymnastik er både træning, kreativitet og æstetik – proces og produkt skal spille sammen. Gymnastik er socialt samvær og personlig udvikling. Gymnastik er en kombination af tradition og innovation. Gymnastik er for mange en fritidsinteresse som er blevet en livsstil, og vi fire lever i den grad for gymnastikken!

Ane  & Lasse vil være de primære instruktører på rytmesiden, mens Christian & Sebastian er de primære instruktører på springersiden. Men forvent at vi nogle gange vender tingene på hovedet!

I sæson 18/19 vil  Merete Smedegaard også være tilknyttet holdet som ekstern rytmeinstruktør.

Ane Lambæk er eliteholdets Grand Old Mama! Med utallige år som instruktør for eliteholdet og med sin daglige gang på højskolen, er Anes liv fyldt med dans, yoga, højskolefag og gymnastik! Ane har været gymnast på alt fra juniorhold til DGI’s Verdenshold, og har instrueret på flere af landets rep-hold. Hun elsker det fysiske udtryk og den mentale tilfredsstillelse ved at gå i dybden i både bløde, hårde, langsomme og hurtige bevægelser. Hun elsker at udforske og træne kroppen gennem teknik og lækre bevægelser – og elsker energien i træningsrummet, både når den er rettet mod de andre og den enkelte.

Christian Etzerodt er indbegrebet af de 3 S’er! (Sønderjyde, Storsmilende og Social Sammenholder)! Er man i selskab med Christian, er man sikker på fest og farver – både i og udenfor gymnastiksalen. Christian har dyrket gymnastik på Sønderjyllands-, Sydøstjyllands- og senest Østjyllands-rephold, og har selv haft en sæson som gymnast på Elitehold Viborg. For Christian er gymnastikken en familie, der opbygges gennem sæsonens fede træninger og opvisninger. En familie med et forpligtigende fællesskab, og hvor der er plads til at vi kan lære af hinandens forskelligheder.

Lasse Stenhøj er ”miljøskadet” gennem sin opvækst i en gymnastikfamilie, og kan slet ikke stå stille, hvis først musikken spiller. Lasse har dyrket gymnastik i Silkeborg-P-D, på Sydøstjyllands-rephold og på Elitehold Viborg, inden han kastede sin kærlighed på hiphop og house på Gaardbo Danseuddannelsen. Fusionen mellem danseverdenens stringente træningsmentalitet og gymnastikverdenens legende fokus på det sociale, anser Lasse som det optimale sted til at lade fødderne tage kontrollen, imens hovedet slår fra.

Sebastian Bagger er født og opvokset med GIV-ånden i hjertet. Med en far som arbejder på højskolen, og fra sine egne (mange) år på både College og Eliteholdet, ved Sebastian lige præcis hvad det vil sige at træde ind i en hal, og mærke det fede, unikke fællesskab fra gymnastikken. Sebastian har dyrket gymnastik på både Hammerum- og Århus-rephold, samt i Gjellerup Sdr., og han ELSKER at stå i et springcenter, hvor bassen pumper og testosteronen flyver gennem luften i vilde springkombinationer.

Man får lyst til at sige JA til flere udfordringer… og selvfølgelig spise mere af køkkenets gode mad!

Gymnast på Eliteholdet 2016/2017